{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised on Sõnni tähemärgi esindajad lapsena, teismelisena, täiskasvanuna ja vanemas eas?

    foto : unsplash / Andrew Neel      Kui sul on mõni lähe...

 

 

foto : unsplash / Andrew Neel

 

 

 Kui sul on mõni lähedane, kes on sündinud Sõnni tähtkujus, võib tema käitumine sind mõnikord üllatada. Vaata, mida sa pead tema kohta teadma.


Sõnn lapsena  - vajab palju rutiini ja harjumusi, mis loovad turvatunde

Väike Sõnnike on kehastunud armastus ise, ta on kõige armsam olevus, keda kohata võib. Talle meeldib kallistada, ta on nii armas, et tema vanemad on õnnelikud ainult sellepärast, et neil on kodus selline musirull. Armastusväärne on ta ainult siis, kui kõik tehakse tema soovide kohaselt, ta ei ole just pirtsakas aga talle ei meeldi muutused. Ta ei oska lihtsalt uute olukordadega kohaneda ja võib täiesti pea kaotada. Kooliaasta algus on tema jaoks suur peavalu, ta tunneb enne seda nii suurt stressi, et ta võib sellele eelneval nädalal iga õhtu end magama nutta. Lähedastest lahusolemine murrab ta südame ja ta ei suuda sellisel puhul oma pisaraid tagasi hoida. Muidu aga on ta sõbralik, tal on palju sõpru. 

 

 


Sõnn teismelisena  - töökas noor

Teismeline Sõnn on iga vanema unistus, ta on töökas, tõsise ellusuhtumisega ja kohusetundlik. Talle ei meeldi ainult, kui talle vastu räägitakse. Teismeliseeas kujuneb välja Sõnni isiksus, seega on tähtis, et ta saaks proovida erinevaid tegevusi, mis ärataksid ta huvi. Kui Sõnn hakkab millegi vastu huvi tundma just teismelise eas, saabki sellest suure tõenäosusega tema elutöö.

 


Sõnn täiskasvanuna  - vajab püsivust ja stabiilsust

Tõsise inimesena ehitab Sõnn üles kindlat tulevikku. Ta investeerib kinnisvarasse, abiellu, lastesse, kindlasse töökohta ja karjäärivõimalustesse. Meie Sõnnike ei jäta midagi juhuse hooleks. Stabiilsus on tema uhkuseasi, ta kindlustab tulevikku, et ta lähedastel ei oleks millestki puudust. Ta on ainult natuke liiga ambitsioonikas ja selle tõttu unustab elada käesolevas hetkes. Keskikka jõudes naudib ta kõike seda, mida ta on ära teinud oma elu jooksul. Ta naudib oma pere, lähedaste ja sõprade seltskonda. Talle meeldib hästi süüa, ta oskab elust rõõmu tunda. Tal on hea elu, ta on uhke oma töö ja saavutuste üle, tavaliselt on ta samal kohal töötanud juba aastakümneid, sest ta on lojaalne ja kohusetundlik. 


Sõnn vanemas eas

Pensionile jäädes rahuneb Sõnnike natuke maha ja lubab endale puhkust. Kuni järgmise korrani, kui taas tekib hea võimalus investeerida millessegi, mis on talle südamelähedane.

Kommentaare ei ole