{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise tähemärgi esindaja helistab oma eksile sellel suvel?

 Kunagi ei tea, mida elul meie jaoks varuks on. Eriti peale seda, kui sa oled ühe hea kokteili ära joonud päikese käes peesitades. ...

 Kunagi ei tea, mida elul meie jaoks varuks on. Eriti peale seda, kui sa oled ühe hea kokteili ära joonud päikese käes peesitades. Kuidas ka ei ole, kõikide märkide järgi tundub, et ühe tähemärgi esindaja kavatseb sellel suvel oma eksile helistada. 

 


 

 

"Ei tea mis temast saanud on? Ma pole tükk aega uurinud, kuidas tal läheb ja mida ta teeb nüüd!"

See on suur viga, mida sa tegelikult ei tohiks teha. Ent nostalgia vastu on raske võidelda. Võib juhtuda, et sina oled see, kes otsustab oma eksiga ühendust võtta sellel suvel. Aga võib-olla ongi see õige hetk, et endast taas elumärki anda ja parandada seda, mida parandada annab. Lõppude lõpuks olete te nüüd juba mõnda aega lahus olnud ja näinud, kuidas näeb välja elu ilma temata. Ent on see aga hea või halb mõte, seda näitab tulevik. 

 

Millise tähemärgi esindaja helistab oma eksile sellel suvel? 

 

 

KALJUKITS

Kui Kaljukits on endale midagi pähe võtnud ja langetanud mõne otsuse, jääb ta selle juurde kindlaks ega muuda meelt. Tõtt öeldes tuleb tunnistada, et Kaljukitsel on üsna raske iseloom. Ta on jonnakas, kangekaelne ja jääb oma sõna juurde, kasvõi nui neljaks. Ent selle aasta suvi muudab tema südant pehmemaks. Selle tõttu võibki Kaljukitsel tekkida nõrkus ja ta võib ise ka üllatuda, et ta ikka veel mõtleb oma kunagise armastuse peale. Miks just nüüd ja miks just sellel suvel? Süüdi on planeetide seis. 

Kõigepealt suurte muutuste planeet Uraan. Uraan soovitab Kaljukitsel teha läbi mõned uuendused oma elus. Suve alguses, kui Päike on Vähi märgis, jäädes seega Kaljukitse märgiga vastasseisu, muudab see viimast palju emotsionaalsemaks, tundlikumaks ja intuitiivsemaks. See võibki panna Kaljukitse rohkem mõtlema mineviku peale ja otsima üles vanu tuttavaid. Võib juhtuda, et Kaljukits hakkab mõistuse hääle asemel kuulama südame häält. 

 

 

 

Saturni retrograad

Eesolev suvi ei tule kõige kergem Kaljukitse jaoks, sest tema planeet Saturn on alustamas retrograadselt liikumist. Saturn on retrograadis Kalade märgis 29. juunist kuni 15. novembrini, see võib aga põhjustada suuremat segadust Kaljukitse elus. See võib panna proovile Kaljukitse sihikindluse, sest ehkki ta on lubanud endale, et ta ei võta enam ühendust, ei helista, ei mõtle ega räägi selle inimesega enam, võib juhtuda, et tema kindel vaim murdub ja ta annab hetke emotsioonidele järgi. Sest tavaliselt, kui Saturn (korra- ja reeglite planeet), on retrograadis, võib see panna meid suuremaid rumalusi tegema. Seega, kui sinu Kaljukitsest eks sulle sellel suvel sõnumi saadab ("Ära saa minust valesti aru, aga...."), siis sa tead, mis selle tegelikuks põhjuseks on. Seda enam, et Merkuuri retrograad 5 - 28. augustini ei muuda tema olukorda sugugi lihtsamaks. Kõige tähtsam on, et ta ei võtaks vastu ühtegi otsust, mida tal ei tuleks sügisel kahetseda.



Kommentaare ei ole