{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise tähemärgi esindaja on kõige hullem autojuht?

       Erinevalt Kaljukitse tähemärgi esindajatest, kes juhivad autot eeskujulikult, ei ole selle tähemärgi esindaja kõige ...

 

 



 

 Erinevalt Kaljukitse tähemärgi esindajatest, kes juhivad autot eeskujulikult, ei ole selle tähemärgi esindaja kõige tublim autojuht. Tal on väga raske oma pilku ainult tee peal hoida.


KAKSIKUD

Kaksikute esindaja on juba pidanud maksma mitu trahvi kiiruseületamiste eest, sõitnud punase tulega üle ristmiku ja rääkinud telefoniga autoroolis. Ainuüksi tema arvel on juba palju erinevaid rikkumisi.

Õhumärgi all sündinud Kaksikud ei näita oma sõiduoskusega eeskuju teistele ega pea kinni ka liikluseeskirjadest, nagu näiteks Kaljukitsed, kes tunnevad liikluseeskirju lausa peast ega ole kunagi elus veel trahvi saanud. 

 

 

Autot juhtides muutub Kaksik tihti hajameelseks ja ta mõtted lähevad mujale. Kaksikute planeet on Merkuur, selle tõttu võibki Kaksiku pilk jääda pidama, kui ta näeb ilusat maastikku või kuuleb raadiost oma lemmiklaulu. 

Kaksikul on väga raske tegeleda ühe asjaga korraga. Lisaks kannatab ta suhtlemisvaeguse all ja sellepärast peab ta rääkima kogu aeg, sõltumata sellest, kus ta parasjagu viibib. Seega, kui telefon peaks helisema, võtab ta kõne vastu ega kasuta selleks käed-vaba süsteemi. Auto juhtimine ei takista tal ka vastamast sõnumitele ning vaatamast meediapostitusi.

Kommentaare ei ole