{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : märgid, mis tõestavad, et sa oled sündinud Vähi tähtkujus

 Kui sa oled sündinud Vähi tähtkujus, meeldib sulle ilmselt horoskoope lugeda, eriti meeldib sulle aga lugeda midagi enda ...

 Kui sa oled sündinud Vähi tähtkujus, meeldib sulle ilmselt horoskoope lugeda, eriti meeldib sulle aga lugeda midagi enda kohta.  Vaata lähemalt, millised märgid tõestavad, et sa oled sündinud Vähi tähtkujus. 

 


 


 Sa oled inimene, kes ei suuda vaadata ühtegi kurba filmi ilma pisaraid valamata. Sa oled sündinud ju Vähi tähtkujus ja seega on loomulik, et sa võtad kõike südamesse. Ent millised märgid veel tõestavad seda, et sa oled tõeline Vähi tähemärgi esindaja? Kui järgnev kirjeldus ei peaks vastama sinu iseloomuga, siis vaata üle, kas sinu tõusu- või kuumärk ei ole hoopis Kaljukits või Kaksikud. 


1. Sa oled meister solvuma

Sa ei saa ise sinna midagi parata, sest sa kord oled juba nii tundlik ja võtad kõike isiklikult. Kusjuures sa solvud tavaliselt juba enne, kui teine on jõudnud isegi suu lahti teha ja midagi öelda. Lihtsalt igaks juhuks. 


2. Sa meeldid kohe kõigile

Aga sa ise valid hoolega, kellega sa suhtled. Sa tahad enda ümber ainult selliseid inimesi, keda sa tõesti võid usaldada, neid, kes oskavad sind ära kuulata ning mõistavad sind. Neid, kes on hoolivad ja usaldusväärsed. Oma usaldust sa esimesele ettejuhtuvale aga ei kingi. 


3. Sa oled juba haudunud kättemaksuplaane 

Mitu korda kusjuures. Sa oled võimeline isegi teistele loitsu peale panema. Sa oled seda isegi teinud. Ise sa usud, et see toimib alati. Sa oled müstiline, sest sind valitseb Kuu ise. 


4. Sa kohtled lemmiklooma nagu oma last

Sinu lemmikloom on sinu täieõiguslik pereliige. Sa oled ta täiesti ära hellitanud ega hoia kokku ei raha ega aja pealt. Sa isegi räägid oma lemmikuga. 

 

 


5. Sa tead, kuidas oma tahtmist saada

Kui miski sind häirib või sa midagi tahad, tead sa täpselt, kuidas seda saada. Sa ei räägi otse vaid kasutad passiiv-agressiivset meetodit selleks, et oma tahtmist saada.


6. Sa armastad üle kõige oma vanaema

Vanaema jättis sulle unustamatu jälje. Ikka ja jälle mõtled sa selle aja peale tagasi ja meenutad heldimusega toite, mida ainult tema oskas valmistada ja mis maitsesid nii head. Sulle meeldib koirohu lõhn, sa tahaksid minna heina tegema ja kartuleid võtma - ühesõnaga teha kõike seda, mis meenutavad sulle vanaema. 


7. Kurb muusika viib su hinge endaga kaasa

Kui sa kuuled viiulite heli, võtad sa taskuräti välja, sest see muudab sind melanhoolseks ja täidab su hinge seletamatu kurbusega. Sellistel puhkudel muutud sa dramaatiliseks. 


8. Kui see oleks võimalik, ei läheks sa üldse kodust välja

Ainult kodus tunned sa end paremini, kui kusagil mujal. Kodu on sinu kindlus, sinu koht, kus sa saad olla sina ise. Sa veedad kodus nii palju aega, kui võimalik. 




Kommentaare ei ole