{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kõige armukadedamate tähemärkide edetabel

 Mõned oskavad jagada, teised jälle ei oska. Millised on kõige armukadedamad tähemärgid?   

 Mõned oskavad jagada, teised jälle ei oska. Millised on kõige armukadedamad tähemärgid? 


 


Igal tähemärgil on oma hea põhjus, miks olla või mitte olla armukade. Alustame seda edetabelit kõige armukadedama tähemärgiga. 


1. SKORPION

Selle edetabeli esikohal on kirglik ja kinnisideedega Skorpion. Tema silmis loed ainult sina ja selle tõttu ootab ta vastu vankumatut lojaalsust ja truudust. Ta on valmis sinuga verevendlust vanduma vajaduse korral.

 

2. SÕNN

Sõnn on tugeva omanditundega ja seda nii inimeste, kui talle kuuluvate asjade suhtes. Sõnni jaoks on suhe nagu hea vann, kuhu kolmekesi lihtsalt ära ei mahu. 

 

3. LÕVI

Lõvi tunneb oma suurt väärtust. Ta leiab, et sul on kõvasti vedanud sellega, et ta sul olemas on ja ootab sinust vastu piiritut imetlust, eksklusiivsust ja jalgade massaaži. Lõvi võib isegi oma kassi peale solvuda, kui see peaks kellegi teise sülle ronima. 

 

 


4. JÄÄR

Jäära jaoks on armastus üks suur võistlus. Ta tahab olla parim ja esimene ning seda nii sinu silmis, kui südames. 


5. VÄHK

Vähile meeldib olla üks ja ainus nii armastuses, kui sõpruses. Teda tuleb kogu aeg maha rahustada, vastasel korral hakkab ta stseene korraldama ja muutub tujukaks. 


6. KALJUKITS

Kaljukits on väga hea arvepidaja ja tahab saada vastu täpselt sama palju, kui ta välja annab. Ta on kulutustega kitsi, ent armastuses helde. Kui ta leiab, et sa oled naabrile rohkem andnud, kui talle, kaob ta su elust ilma, et tunneks hiljem enam sinu vastu huvi.

 

 


7. NEITSI

Neitsi on natuke madala enesekindlusega inimene, kes armastab kõike kontrolli all hoida ja kipub kõike üle intellektualiseerima. Väiksemgi kaaslase kõrvalhüpe (või -samm) võib viimasele väga kalliks maksma minna. 

 

8. AMBUR

Amburil pole mingit põhjust, et olla armukade, sest ta ise ka vaatab tihti kõrvale. Ambur peab õigeks, et igale inimesele jääks oma vabadus. Olgem ausad, Ambur on nii enesekindel, et temas pole kübetki armukadedust. 


9. VEEVALAJA

Veevalaja on üks kõige muretumatest tähemärkidest. Vähe on neid asju, mida ta isiklikult võtab. Seega ei hakka ta kellelegi moraali lugema.

 

 


10. KAALUD

Kaalude esindaja on kõige populaarsem. Tal on nii suur tutvusringkond ja nii palju austajaid, et tema sõnavaras isegi ei ole sellist sõna nagu armukadedus. Üldse armastab ta palju flirtida.


11. KAKSIKUD

Kaksikute esindaja jaoks ei valmista jagamine mingit probleemi. Otse vastupidi - see on hea vahelduseks ja paras meelelahutus. 


12. KALAD

Kalad on selles edetabelis kõige viimasel kohal ja seda sellepärast, et Kalade esindaja annaks oma viimase särgi seljast, kui keegi peaks seda temalt küsima. Ta on alati valmis jagama.


Kommentaare ei ole