{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kes on Lõvide parimad sõbrad?

       Meie sodiaagi kuningas ei väsi üllatamast. Ta võib teinekord käituda täiesti ootamatult ja pakatada energias...

 


 

 

 Meie sodiaagi kuningas ei väsi üllatamast. Ta võib teinekord käituda täiesti ootamatult ja pakatada energiast, seejärel aga kaduda täiesti mõneks ajaks ekraanilt. Üks, mis on aga kindel, teda on võimatu mitte tähele panna. Lõvi tahab silma paista, tahab olla imetletud ja tunnustatud. Oma hinges on ta tõeline staar. Need, kellele ta ei meeldi, ütlevad, et ta kipub üle pingutama, teised jälle kinnitavad, et ta on oma krooni väärt. Aga kes on tema sõbrad, kes teda imetlevad ja armastavad? Kes on need, kellega Lõvi kõige paremini läbi saab. Kes suudavad välja taluda tema kuninglikku kõrgust? 


Milline on Lõvi sõbrana ?

Pane turvavöö kinni, sest elu Lõviga sarnaneb Ameerika raudteele. Lõvi on tõeline tulemärk, ta otsib oma ellu uusi kogemusi ja elamusi. Ja selle tõttu ongi Lõvi elu nii särav ja sündmusterohke. Ta leiab alati põnevaid ideid, mida organiseerida ja planeerida. Igal tunnil on tal midagi huvitavat välja pakkuda. 

 

 

Ta on hästi suure südamega ja helde. Lõvil on palju häid omadusi. Oma sõpru oskab ta inspireerida ja motiveerida. Ta on sündinud teisi juhtima ja innustama. Aga kuna me ei räägi ainult tema headest omadustest, siis tuleb ära mainida, et ta on iseendast natuke heal arvamusel ja võib kriitika suhtes olla üsna tundlik. Ta võib jagada au ja kuulsust aga ta ei ole valmis oma esikohta teistega jagama. Tema on kuningas ja selleks ta jääb.


Millistele tähemärkidele Lõvid meeldivad? 

Sodiaagis on kõikidel tähemärkidel oma lemmikud. Kõik on seotud sellega, kes kellega kõige paremini sobib. Iseloomusobivus loeb. Need, kes Lõvidega kõige paremini sobivad, on samade väärtushinnangute ja põhimõtetega nagu tema ise. Ja selle tõttu on tema sõprade seas kindlasti Jäära ja Amburi tähemärgis sündinud inimesi. Mõlemad on tulemärgid nagu Lõvi isegi ja vaatavad maailma läbi sama pilgu. Nad otsivad oma ellu põnevust, uudsust ja tahavad võimalikult palju tegevust. Nende vahel on mingi seletamatu side. Nad mõtlevad pärast ja tegutsevad enne, nende mängud on piiripealsed, nad panevad oma võimeid kogu aeg proovile. Oma hinges on nad kaskadöörid, kellele meeldib teha seda, mida teised ei teeks.

 

 

Nad ei peatu kunagi ega väsi iialgi. Kõik on nende jaoks üks suur väljakutse. Nad muudavad teineteist paremateks. Ja teevad kõike heas tujus ning rõõmsal meelel. Lõvi, Jäära ja Amburi sõprus on nagu keeristorm, mis häirib klassi kõige vaiksemaid. Nad on kurnavad aga nad ei ole kunagi halvad. 


Kes on Lõvi kõige paremad sõbrad? 

Tegelikult ei ole ainult Jäär ja Ambur võimelised Lõvi kuninglikku loomust välja taluma. On veel mõned tähemärgid, kes saavad tegelikult kõigiga hästi läbi. Ka nendele meeldib, kui teised neid imetlevad ja neile pimesi järgnevad. Ka nemad on nagu kuningad, kellel on oma õukond. 

 Kaaludega leiab Lõvi kohe ühise keele. Lõvi aitab Kaaludel oma mugavustsoonist välja tulla. Kaalud aitavad Lõvil aga võtta asju rahulikumalt. Mitte olla nii egoistlik ega enesekeskne, näidates, et teinekord on hea teistega koostööd teha. 

 

 

Ka Veevalajaga peaks Lõvi sobima väga hästi. Koos peavad nad pikki vestlusi maha ja võivad lobiseda kuni hommikuni. Nad otsivad lahendusi, alternatiive, teisi võimalusi. Neil on alati omavahel nii palju rääkida. 

Ja Kaksikud löövad alati kampa, kui Lõvi midagi välja pakub. Nad mõtlevad samamoodi. Nad on mõnikord nagu suured lapsed, katsudes muuta oma elu iga hinna eest huvitavamaks. Nad võivad täiesti vabalt proovida langevarjuhüpet, kui selline idee peaks neile pähe tulema. Koos Kaksikutega tunneb Lõvi, et ta on võitmatu. Iga päev on erinev ja üllatusi täis. Nad seavad teineteisele kogu aeg uusi väljakutseid. Mitte miski ei peata neid. Üheskoos on nad võimelised mägesid liigutama.


 

Kommentaare ei ole