{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kaljukitse tähtkujus sündinud naised ja mehed

      Kajukitse tähtkujus sündinud naised Ehkki esmapilgul see ei pruugi nii tunduda, vajavad Kaljukits...

 

 




 

Kajukitse tähtkujus sündinud naised

Ehkki esmapilgul see ei pruugi nii tunduda, vajavad Kaljukitse tähtkujus sündinud naised palju hoolitsust ja armastust, et end hästi tunda. Ta on pealtnäha küll väga enesekindel ja eemalehoidev, jättes teistele mulje nagu ei tunneks ta teiste vastu huvi, tegelikult see aga nii ei ole. Tegelikult on ta küll natuke tagasihoidlik aga mitte uje. Ta ei oska ennast alati tunda hästi teiste seas, tal on ka raske usaldada neid, keda ta ei tunne. Ta räägib väga harva oma tunnetest ja tõtt öelda ei meeldi talle kuulata ka seda, kui teised muutuvad liiga emotsionaalseks. Oma lähedaste vastu on ta nõudlik. Ta võib ära kohutada need, kes teda ei tunne. Ta tahab ise võtta otsuseid vastu, on hea analüüsioskusega ning töö juures kardetav konkurent. Teda võetakse tõsiselt, ta on oma erialal spetsialist ja äratab teistes austust. Ta oskab vahet teha oma töö - ja eraelu vahel.

 

 


Kaljukitse tähtkujus sündinud naine ja armastus

Armastus on tema jaoks tõsine asi. Ta vajab tugevat ja kindlat suhet. Usaldusväärset suhet. Ta võib tekitada aukartust osades meestes oma pealtnäha jaheda ja külma olekuga. Ta on sama nõudlik armastuses, kui töö juures. Armastuses on ta valmis andma endast palju. Tõsises suhtes olles tunneb Kaljukitse tähtkujus sündinud naine ennast vabana, ta on valmis oma tunnetest ja ootustest rääkima. Talle meeldib, kui talle komplimente tehakse, ta tahab turvatunnet ja heakskiitu inimeselt, kes teda hästi tunneb. Ta on aus ja siiras. Mõnikord võib hakata kahtlustama seda, mida tema kaaslane teeb. Kaljukits on paju romantilisem tegelikult, kui paljud teised naised ja isegi, kui ta seda ise tunnistada ei taha, kuulab ta alati oma südame häält. 

 

 


Kajukitse tähtkujus sündinud mees

Kaljukitse tähtkujus sündinud meest iseloomustab kõige rohkem tema tõsine ja asjalik ilme. Ta ei ole keegi, kes iga väiksemagi nalja peale naerma hakkab. Tundub nagu kannaks ta oma õlgadel rasket kohustuste koormat. Ta on distsiplineeritud ja korralik. Peab oma põhimõtetest kinni. Tema soov on anda edasi teistele oma teadmisi. Ta tahab pärandada kõike, mis talle kuulub, tulevastele põlvedele. Ta on liiga praktilise mõtlemisega ning teenib sellega ära mõnikord teiste kriitika. Talle heidetakse ette, et ta ei oska unistada, et tal puudub huumorimeel ja ei ta ei tea, kuidas oma tunnetest rääkida. Ta ei ole kõige õrnem tähemärk. Oma perele ja lähedastele tagab ta enne kõike turvatunde ja tema jaoks on see kõige tähtsam. Palju tähtsam mingitest õrnuseavaldustest. Tal on väga hea keskendumisvõime, ta on töökas, sihikindel ja järjepidev. Hea oleks, kui ta valiks endale sellise valdkonna, kus ta ei puutuks otseselt inimestega kokku, sest ta ei ole just kõige parem psühholoog. Finants, raamatupidamine ja administratsioon on valdkonnad, mis sobivad talle hästi. Ta ei jäta midagi juhuse hooleks, on hästi organiseeritud ning seab endale alati kindlad eesmärgid. Talle ei meeldi raisata oma aega. 

 

 


Kaljukitse tähtkujus sündinud mees ja armastus

Kaljukits otsib enda kõrvale ideaalset naist, kes teda täiendaks. Ta ise on tõsise ellusuhtumisega ja natuke umbusklik. Tema naine peaks olema jälle hea suhtleja ja palju lahedam, kui tema. Kaljukits on praktilise mõtlemisega, ta tunneb oma nõrku külgi ja teab ka seda, mida ta vajab, et olla tugevam nende seas, keda ta alati ei usalda. Õnneks vastandid tõmbuvad ja Kaljukitse tõsine ning kinnine olemus äratab huvi naistes, kes on naerusuised. Kaljukits ise tahab aga peret luua. Kaljukitse naine peab olema piisavalt tarkust, et aidata mehel kaitsva kesta alt välja tulla ja olla rohkem seltskonnas. Kaljukits on suure südamega, kui ta armastab, annab ta kõik, mis tal on, oma naisele. Oma lastele annab ta kõik, mida nad vajavad, et elus edu saavutada. Kaljukitse tähtkujus sündinud mees tahab olla oma pere jaoks sammas, millele teised saavad toetuda.



Kommentaare ei ole