{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kaksikute tähtkujus sündinud naised ja mehed

       Kaksikute tähtkujus sündinud naised Kaksikute tähtkujus sündinud naine on alati elegantne, käib maitsekalt ...

 


 

 

 Kaksikute tähtkujus sündinud naised

Kaksikute tähtkujus sündinud naine on alati elegantne, käib maitsekalt riides ega paku kunagi üle. Tal on detailitunnetus ja ta oskab ennast väärtustada. Ta on väga hea suhtleja. Alati naeratab ja tähelepanelik teiste vastu, ta teab, mida öelda õigel hetkel ning oskab nakatada ja motiveerida ka teisi oma hea tujuga. Töö juures on ta täiesti asendamatu, tema on tavaliselt see, kes innustab ka teisi ja tekitab hea õhkkonna enda ümber. Ta on nagu mesilane, kes korjab mett lennates õielt õiele. Tundub nagu oleks tal alati kiire. Ta hoolitseb oma maine eest ja elab omal sajandil. Ta on praktilise mõtlemisega ja oskab majanduslikult toime tulla. Ta oskab inimestega suhelda ja oskab oma tahtmist läbi suruda. Tavaliselt suudab ta alati panna teisi enda tahtmist tegema. Ta teab ka, mida teha selleks, et teised ennast hästi tunneksid. Eriti meestega tuleb ta väga hästi toime.

 

 


Kaksikute tähtkujus sündinud naised ja armastus

Võib tunduda, et ta on üsna püsimatu loomusega, tegelikult tahab ta küll enda kõrvale kedagi aga mitte ükskõik keda. Ta otsib oma unistuste printsi, seda ideaalset meest ega viitsi niisama oma aega raisata. Ta on sentimentaalne naine, kes on kahe jalaga maa peal ega kaota selget mõistust. Ta ei hakka suhtlema lähemalt isegi mõne mehega, kui ta on aru saanud, et sellel pole mõtet. Ta on truu aga mitte armukade ega lämmatav. Ta võib olla ise liiga suur perfektsonist ja oodata liiga palju oma kallimalt. Ta armastab palju suhelda, selle tõttu on tal raske olla inimesega, kes ei räägi palju ja kes on vaiksevõitu. Ta on inimlik, tundlik ja vajab palju tähelepanu. 

 

 


Kaksikute tähtkujus sündinud mees

Kaksikute tähtkujus sündinud mees on intellektuaal. Ta on selline inimene, kes on harjunud palju analüüsima, tahab olla kogu aeg tegevuses, tahab juurelda enda ümber toimuvat. Talle ei meeldi ilma vastuseta küsimused, ta otsib pidevalt kõigele lahendusi. Ta on haritud, avatud meelega inimene, kes põgeneb rutiini ja üksluisuse eest. Ta ei lase endale pähe istuda ei töö juures ega eraelus. Erinevalt Kaksikute tähtkujus sündinud naistest ei armasta ta palju rääkida ja tema jaoks ei ole nii lihtne suhelda võõraste inimestega. Ta on samaaegselt õrn ent varjab oma tundlikkust ükskõiksuse taha, millest teised võivad valesti aru saada. Ta kannatab ärevuse all. Tal on raskusi teiste usaldamisega, ta räägib harva oma probleemidest teistele. Temast saaks suur loomeinimene. 


Kaksikute tähtkujus sündinud mees ja armastus

Tal on suured teadmised, see tõmbab naisi ligi. Ta ise otsib enda kõrvale heatahtlikku naist, kes oskaks teda maha rahustada. Tal oleks raske elada kellegagi, keda ta täiesti ei usalda või keda ta ei hinda. Talle ei meeldi rutiin, ta ootab, et ta kallim oskaks teda üllatada ja hoolitseks suhte eest. Ta otsib naist, kes mõtleks nagu tema, analüüsiks nagu tema ja jagaks tema maailmavaadet. Ta vajab naist, kes teaks, kuidas suhelda teistega paremini, kui tema. Omalt poolt teeks ta kõik, et ta naine oleks õnnelik ja rahul.

Kommentaare ei ole