{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

Ja ongi üks aastaaeg jälle läbi saanud. Järgmine nädal toob head õnne osade tähemärkide esindajatele.   

Ja ongi üks aastaaeg jälle läbi saanud. Järgmine nädal toob head õnne osade tähemärkide esindajatele. 

 




Ka meil on raske uskuda, et juba ongi pool aastat sellest aastast läinud. Nagu linnulennul. Suvi on kätte jõudnud. Loodetavasti toob suvi meile kaasa palju ilusaid ning päikesepaistelisi rannailmu. Paljud sätivad end juba puhkusele minema. Aasta kõige valgem ja ilusam aeg on kätte jõudnud. Milline on aga planeetide seis praegusel hetkel? Meie peade kohal taevalaotuses tantsivad planeedid valssi. Merkuur, Veenus ja Päike on sisenenud Vähi märki ning teevad sellega meie hingele pai. Suvine pööripäev on aga õige selleks, et teha uus algus. Järgmine nädal toob head õnne kolme tähemärgi esindajatele. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal head õnne? 

 

 

NEITSI

Neitsi peaks olema praegusel hetkel väga heas tujus. Järgmine nädal toob talle väga häid uudiseid. Tänu sellele saab Neitsi lõpuks ometi kergemalt hingata, sest mitmed tema probleemid peaksid lahenema iseenesest. Päike, Merkuur ja Veenus tegutsevad Neitsi töö sektoris, kõik see, mis teda järgmisel nädalal töö juures ees ootab, peaks talle tooma naeratuse huulile. Neitsi suhted teistega paranevad, asjad hakkavad liikuma õiges suunas. Tema plaanid lähevad läbi. Tema jaoks on see aga üks murekoht vähem. Tõeline murekoorem, mis võetakse tema õlgadelt. Kaob stress, kaovad probleemid ja Neitsi hakkab nägema oma elu ja tulevikku palju paremas valguses. 

Neitsi näeb oma pea kohal planeete joondumas. Planeedid saadavad talle hetkel väga head energiat. Lisaks toetab Marss Neitsi kõikides ettevõtmistes. Marss viibib hetkel Maamärgis ja hoiab seega Neitsil silma peal. Nii töö juures, kui eraelus peaksid Neitsit ees ootama head uudised ja ilusad hetked. Ta teab, mida ta tahab ja samuti, kuidas oma tahtmist saada. Praegu on õige aeg viia oma unistused ellu. 22. juuni täiskuu toob talle samuti head õnne kaasa. Mitte miski ei peata teda enam. 

 

 


KAALUD

Kaalude esindaja elu on olnud viimasel ajal üsna pingeline. Ta on pidanud lahendama mitmeid probleeme, tal on ette tulnud mitmeid takistusi. Ta ei tunne ennast ka kõige paremini nüüd, kus planeedid liiguvad Maamärgist Veemärgi poole. Nii nagu näiteks Veenus (armastus), Merkuur (suhted) ja Päike (energia), mis sisenevad Vähi märki, pannes Kaalude esindajat rohkem kuulama oma emotsioone ja tundeid. Võiks isegi arvata, et Kaalude esindajat on ees ootamas eksistentsiaalne kriis. Tegelikult pole see aga üldsegi nii. Otse vastupidi. Selline planeetide seis annab talle ainult jõudu ja energiat juurde, sest Jupiter ise toetab teda hetkel kõikides ettevõtmistes. Hea õnne- ja külluse planeet saadab ka Kaaludele head õnne ning edu. 

Kõik, mida ta järgmisel nädalal teeb, peaks tooma talle suurt kasu. Kõik, mida ta puudutab, peaks muutuma kullaks. Tema töö ja pingutused saavad väärilise tasu. Ta hakkab karjääri tegema. Mida rõõmsam ja optimistlikum ta on, seda paremini tal läheb. Kaalude esindaja leiab õige teeotsa kätte ja hakkab oma unistusi ükshaaval ellu viima. Ta otsib lahendusi ja leiab alternatiivseid võimalusi. Mitte miski ei peata teda enam. Ta muutub palju julgemaks ja enesekindlamaks, kui kunagi varem. 

 

 


VÄHK

Vähil läheb praegu paremini, kui kunagi varem. See on ka normaalne, võttes arvesse, milline on praegu planeetide seis. See on uue ajastu algus, uues perioodi algus, mille staariks on tema ise. Talle meeldib, kui teda hinnatakse ja kui tema ümber on inimesi, selle tõttu peaks ta eriti hindama seda, et kõikide pilgud koonduvad järgmisel nädalal temale. See muudab teda veelgi enesekindlamaks ja annab talle jõudu juurde. Ka taevas on sama lugu, kõik planeedid on hetkel tema ümber, toetades teda kõikides ettevõtmistes. Punane planeet Marss muudab teda ambitsioonikamaks. Päike tekitab temas soovi näidata, milleks ta on võimeline. Tänu sellele tal lähebki nii hästi. 

Kõik tema asjad hakkavad liikuma õiges suunas. See sobib hästi, sest just praegu on Vähil rohkem häid ideid, kui kunagi varem. Ta katsub viia oma unistusi ellu. Hakkab uusi väljakutseid otsima. Kõiki tema ettevõtmisi saadab edu. Seega pole praegu kõige parem aeg kahtlemiseks ja kõhklemiseks. Nüüd tuleb tegutseda. Tal pole vaja midagi karta. Tal ei ole midagi kaotada. Planeedid toetavad teda ja hoolitsevad selle eest, et tal hästi läheks.

Kommentaare ei ole