{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

 Milline on planeetide seis järgmisel nädalal? Millistele tähemärkidele toovad planeedid kõige rohkem õnne (ning sõnajalaõisi...

 Milline on planeetide seis järgmisel nädalal? Millistele tähemärkidele toovad planeedid kõige rohkem õnne (ning sõnajalaõisi)? 




Suvi on algamas nii taevas, kui maa peal. Planeedid aga tiirlevad ikka edasi ühtlases rütmis. Kuidas aga aru saada infost, mida kosmos meile saadab? Mida maksaks meeles pidada? Kuidas tõlgendada planeetide mõjutust? 

 

Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal kõige rohkem õnne? 

 

 

JÄÄR

Mitmed planeedid viibivad hetkel Jäära sõbramärgis - Kaksikutes. Just need planeedid saadavadki praegu kõikidele Jääradele head õnne. Tänu sellele muutub Jäär veelgi enesekindlamaks, mille tõttu jälle head võimalused ei jää tekkimata. See kõik sobib hästi, sest järgmisel nädalal toetavad planeedid Jäära kõikides ettevõtmistes. Selle tõttu ongi eesolev nädal kõige parem selleks, et unistada suurelt. Omavaheline suhtlemine peaks muutuma paremaks, valitsev õhkkond kergemaks ning plaanid hakkavad taas liikuma õiges suunas. See on kõige ideaalsem hetk, et näha suurelt. Kallis Jäär - muuda oma vaatenurka ja otsi kõike, mis on uus, selle asemel, et tegeleda kogu aeg ühtede ja samade asjadega. 

Uuendused tulevad praegu kasuks ja see, kui sa keerad oma elus uue lehekülje, võib sind inspireerida rohkem, kui sa seda arvad. Veenus ei ole üksnes armastuse planeet, vaid ka raha- ja külluse planeet, aitab Jääral oma majanduslikku seisu kindlustada. Jääral pole julgust juurde vaja, seda on tal niigi piisavalt. Ent mida julgem ja loomingulisem ta järgmisel nädalal on, seda suuremat kasu see talle tuua võib. Jäära elus on algamas uus ajajärk. 

 


SÕNN

Sõnn muutub taas enesekindlamaks järgmisel nädalal. Sellest ajast, kui hea õnne planeet tema konstellatsioonist lahkus, oli Sõnn natuke silmapiirilt kadunud. Peale viimaseid natuke pingelisi aegu, mis kokkuvõttes tähendas seda, et vajas lihtsalt natuke puhkust ja aega iseendale, hakkavad tema plaanid taas liikuma õiges suunas ja ta saab jõudu juurde. Marss on jõudnud Sõnni märki, tänu sellele peakski viimane tundma uut energiat ja uut jõudu enda sees, mis lausa otsib väljapääsu. Enam ei ole aega kahtlemiseks ega kõhklemiseks, sest planeetide seis on ideaalne selleks, et viia oma eesmärgid ellu. Marss ei ole ainus planeet, mis Sõnni praegusel hetkel toetab, ka Saturn sõbramärgis hoiab tal silma peal. 

Seega on tal praegu kõik võimalused, et viia oma ideed ellu ja unistada suurelt. Praegu on ideaalne hetk, et kindlustada oma positsiooni ja seljatagust. Planeedid ennustavad Sõnnile ilusat tulevikku. Astroloogid on ühel nõul selles suhtes, et järgnevad päevad toovad Sõnnile palju õnne kaasa. Tema taevas peaks taas olema pilvitu, kõik mured ja probleemid peaksid kaduma. Kõik see peaks muutma Sõnni optimistlikumaks. 

 


KALAD

Järgmisel nädalal on Kalade esindajate jaoks ilusaid üllatusi varuks. Sellel nädalavahetusel lahkub Veenus Kaksikute märgist, et siseneda Vähi konstellatsiooni. See aga tähendab, et valitsev õhkkond peaks muutuma palju emotsionaalsemaks, tempo aga aeglasemaks. Paljud asjad tunduvad armsamad, paremad, õrnemad. Kalade esindaja jaoks polegi rohkem vaja. Ta on sodiaagi kõige rahulikum tähemärk ja selleks, et tunda end hästi, vajab ta ainult rahu. Kalade esindajale meeldib unistada ja unistada ilusast ning õnnelikust elust. Vähemalt selles punktis on planeedid otsustanud talle vastu tulla ja täita mõned tema unistustest. 

Ta hakkab kuulama oma soove ja vajadusi ning mõistma paremini teiste omi. Tema jaoks, kes ta nii hästi oskab lugeda ridade vahel, ei valmista enam mingit probleemi möönduste tegemine. Ta leiab kõigiga ühise keele ja äratab kohe esimest pilgust usaldust. Tema suhted teistega peaksid muutuma paremaks ja usaldusväärsemaks. Ta hakkab samuti oma tahtmist läbi suruma, muutub ettevõtlikumaks ja näitab, milleks ta võimeline on. Temast saab eestvedaja. Suured teod on teda ees ootamas.

Kommentaare ei ole