{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgimine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

 Järgmisel nädalal on planeetidel varuks häid üllatusi kolme tähemärgi esindajatele. Hea õnn saadab neid kõikides ettevõtmistes. ...

 Järgmisel nädalal on planeetidel varuks häid üllatusi kolme tähemärgi esindajatele. Hea õnn saadab neid kõikides ettevõtmistes.


 


Suvi on ametlikult alanud, ilmad on ilusad, juulikuu on kohe algamas. Puhkuste hooaeg kogub hoogu. Suvevaheaeg on käimas. Valitsev energia on küll muutumas. Saturni retrograad algab 27. juunil. Kuni selle päevani oli planeetide seis üsna hea, nüüd on aga oodata väiksemaid pingeid ja arusaamatusi. Saturn muudab meie uskumusi ja arusaamisi. Saturn paneb meid tõele otsa vaatama, enam ei ole võimalik jaanalindu mängida. Nüüd tuleb tegutseda oma kohustustega. Mõned väljakutsed on meid ees ootamas ent kõikide märkide järgi tundub, et vähemalt kolme tähemärgi esindajal pole mitte midagi karta, sest planeedid toovad neile hoopis head õnne kaasa. 


Milliste tähemärkide esindajatele toovad planeedid head õnne kaasa järgmisel nädalal? 

 

 

KAKSIKUD

Mitmed head võimalused on tekkimas Kaksikutele. Sellest ajast, kui Jupiter sisenes Kaksikute konstellatsiooni, on Kaksikute käsi hakanud paremini käima. Kaksikute tähemärgi esindaja usub rohkem, kui kunagi varem oma õnnetähte, hea energia saadab teda aga igal sammul. Rohkem, kui kunagi varem, on aeg unistada suurelt ja näha kaugemale. Esimesel Õhumärgil headest ideedest juba puudust kätte ei tule. Praegu peab ta kasutama ära aga kogu oma leidlikkust, et viia oma plaanid ellu. Mitmed head võimalused on tekkimas ja mitmed uksed tema ees avanemas. Temal endal tuleb ainult haarata pall lennult kinni. 

Jällegi võib ta isegi siin olla kindel hea õnne planeedi Jupiteri toetusele, kes on praegusel hetkel tema ustav kaaslane ja julgustaja. Jupiter annab Kaksikutele jõudu ja energiat juurde, teeb ta tuju heaks ning meele rõõmsaks. Tänu sellele võib Kaksikute esindaja suuri asju ära teha. Mitmed plaanid, mis seni seisid, peaksid hakkama liikuma taas õiges suunas. Mitmed probleemid peaksid leidma lahenduse. Kõik mured kaovad. Ta hakkab tegutsema, et viia oma unistusi ellu. 

 

 

VEEVALAJA

Veevalaja peaks järgmisel nädalal olema veelgi loomingulisem. Tema elu peaks muutuma kiiremaks. Viimased nädalad on olnud tema jaoks pingelised. Praegu saadavad planeedid talle aga head energiat, mille abil ta võib kõik oma plaanid ellu viia. Veevalaja saab sellest jõudu juurde. Ta on omas elemendis, tunneb ennast nagu kala vees ja kõik tema asjad hakkavad taas liikuma õiges suunas. Peale pikka mõõnaperioodi peaks ta tundma jälle ennast paremini, kui kunagi varem. Ilma murede ja probleemideta. Aeg on laadida patareid täis. Enam ei peata teda miski. 

Planeedid liidavad oma jõud, et tuua Veevalajale head energiat kaasa. Nii nagu Kaksikuid, toetab ka Veevalajat praegu hea õnne planeet Jupiter. Mitmed toredad kohtumised peaksid tänu sellele aset leidma, mis peaksid Veevalaja tuju eriti heaks tegema. Pluuto motiveerib teda ning aitab tal suuremaid plaane teha. Kõik saab korda. Tähtis on, et ta haaraks kõikidest headest võimalustest kinni ja tegutseks õigel hetkel. 

 

 


VÄHK

Planeedid on otsustanud teha Vähile kingituse tema sünnipäevaks. See ilmselt ongi põhjuseks, mille pärast ta praegusel hetkel nii hea välja näeb ja nii heas tujus on. Armastus peaks ühel või teisel moel tema ellu tulema. Seda tänu Veenuse ja Merkuuri konjunktsioonile. Mõlemad planeedid on tema konstellatsioonis juba alates 17. juunist, hoolitsedes selle eest, et tal millestki puudu ei tule. Veenus muudab Vähki tundlikumaks. Tänu sellele hakkab Vähk veelgi rohkem oma südant kuulama, jagama oma tundeid, rääkima oma soovidest ja vajadustest ning elama nii nagu süda ihkab.

Tema eraelus peaksid kõik probleemid lahenema. Üksikud südames on teineteist leidmas. Ilusad ja meeldejäävad hetked on teda ees ootamas. Ka töö juures saadab hea õnn teda järgmisel nädalal. Piisab, kui ta seab endale eesmärgid ja peab neist kinni. Mida ta ka ei tee, kõik läheb hästi. Ta saab oma tahtmise ühel või teisel moel. Merkuur paneb talle õiged sõnad suhu ning aitab tal parandada oma suhteid teistega. Vähil on kõik võimalused ja vahendid, et viia oma unistused ellu. 




Kommentaare ei ole