{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Jäära tähtkujus sündinud mehed ja naised

      Jäära tähtkujus sündinud naine Ta ei paista just diskreetsusega silma. Ta on väga tark naine, tegus, võib ...

 

 


 

Jäära tähtkujus sündinud naine

Ta ei paista just diskreetsusega silma. Ta on väga tark naine, tegus, võib muutuda sarkastiliseks ja teravaks. Võib teha oma sõnadega halba aga ilma, et ta seda tegelikult sooviks. Tegemist on hästi enesekindla naisega, kes tundub nagu ei kardaks mitte midagi, on valmis alati kaasa rääkima ja sõna võtma - ükskõik siis, millise teema ümber jutt ka ei käi. Tal on laiad teadmised erinevatest valdkondadest ja võib rääkida sama hästi poliitikast, kui filosoofiast. Jäära tähtkujus sündinud naine on energiline ja aktiivne, kellele ei meeldi niisama istuda ja oleskleda, ta ei taha ka kellesti sõltuda. Temast saaks hea poliitik. Talle meeldib näidata teistele, milleks üks naine võimeline on, talle meeldib elada enda äranägemise järgi. Tal on hea meel, et ta on sündinud ajal, mil naiste on rohkem õigusi, kui kui kunagi varem. Kõige parema meelega töötaks ta juhtival kohal. 

 

 

Kui ta on endale midagi pähe võtnud, ei jäta ta enne, kui on oma tahtmist saanud. Ta on tõsiseltvõetav konkurent, tahab väljakutseid, et endale ja teistele tõestada, milleks ta võimeline on. Jäära tähtkujus sündinud naine on valinud endale oma tee, mida mööda ta käib. Talle ei meeldi, kui keegi talle ettekirjutusi teeb. Ta ei hakka kunagi kuulama ülemust, keda ta ei austa ja kellest ta lugu ei pea. Üle kõige põlgab ta keskpärasust ja labasust. Ta hindab kõrgelt andekust ega tunne kadedust nende vastu, kellel hästi läheb. 


Jäära tähtkujus sündinud naine ja mehed tema elus

Jäära tähtkujus sündinud naine vajab julget ja piisavalt enesekindlat, kes suudaks välja taluda temasugust iseteadvat naist. Ta otsib ambitsioonikat ja tegusat meest. Meest, kes oleks intelligentne ning kes ei võtaks liiga isiklikult Jäära märkuseid. Kui naine aga ise aru saab, et parem on valida mees tarkuse, kui ambitsioonikuse poolest, on ta teinud suure sammu oma õnnele lähemale. 

 

 

Jäära tähtkujus sündinud naine ei otsi endale kaaslast sellepärast, et ta ei taha üksi olla. Ta ei taha aga, et mehest saaks talle koorem või takistus, mille tõttu ta oma elu elamata jääb. Jäär otsib meest, kes oleks tema vastu tähelepanelik ent ei lämmataks teda oma armastusega. Ta vajab enda isiklikku ruumi ja tahab olla iseseisev.

 

Jäära tähtkujus sündinud mees

Ta on alati valmis headest võimalustest kinni haarama ja tegutsema. Tal on alati kiire, ta on sportlik inimene, kes ei viitsi oma elu maha magada. Ta tahab kulutada oma energiat, panna ennast proovile, katsetada oma võimeid ega võta aega puhkamiseks. Ta on ambitsioonikas, julge, astub alati nõrgemate kaitseks välja ja on valmis iga hetk seiklema minema. Ta on kahe jalaga kindlalt maa peal. Ta vajab väljakutseid, ainult nii tunneb ta ennast hästi. 

 

 

Ta on harjunud kõikide eest otsuseid vastu võtma ja tahab juhtida. Ta võib ärritada teisi ja paista mõnikord tõelise türannina. Ta jõuab kaugemale tegutsedes, kui rääkides, talle ei meeldigi suured sõnavõtud ja sageli jääb tal diplomaatiast puudu. Ta on intelligentne mees, kes ei karda kriitikat ehkki ei näita seda alati välja. 

 

Jäära tähtkujus sündinud mees ja naised tema elus

Ta ei taha kergesti kättesaadavaid naisi. Et talle meeldida, ei tohi näidata oma huvi kohe välja. Talle meeldivad naised, kellel on iseloomu. Enesekindlad naised. Parem ongi, kui tema naine oleks piisavalt enesekindel, sest Jäär ei hakka oma naist kiitma ega talle komplimente tegema. Jäär on sõltumatu ja peab kalliks oma vabadust. Ta ei kannata igavust ja rutiini. Ta tahab põnevust, tahab, et naine teda oskaks üllatada ka peale aastatepikkust kooselu. Naine peab talle näitama, et ta on suuteline hakkama saama ja elama ka ilma meheta. Jäär tahab naist, kelle südant vallutada iga päev, ka peale pikka kooselu. Omalt poolt teeb ta kõik, et naine temast ei väsiks. 

Kommentaare ei ole