{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ema süüdistab oma õde enda lapsele ajupesu tegemises, kõike seda ühe dinosauruse pildi pärast

 Redditi foorumis jagas üks naine oma lugu. Nimelt oli ta läinud oma õega tülli peale seda, kui ta oli õmmelnud õelapsele dinosauru...

 Redditi foorumis jagas üks naine oma lugu. Nimelt oli ta läinud oma õega tülli peale seda, kui ta oli õmmelnud õelapsele dinosaurustega tekikese.  Ent õde, kes on väga usklik, kinnitab, et dinosauruseid pole kunagi eksisteerinud. 

foto : pexels / Cottonbro Studio



Kingituste tegemine ei ole alati lihtne, sest arvestama peab ju sellega, et kink teeks ka saajale rõõmu. Redditi foorumis jagas üks naine oma lugu. 

"Me ei ole õega üles kasvanud usklikus peres. Alles siis, kui mu õde läks 18-aastaselt ülikooli, hakkas ta usklikuks. See oli siis, kui ta oli kokku saanud oma tulevase mehega, kes oli usklik. Mis siis, et nüüd on tal juba uus abielu mehega, kes ei ole usklik, ent see on delikaatne teema, sest mees ei ole nõus oma vaateid muutma. Neil on kaks last - tüdruk on 9-aastane ja poiss on 6-aastane. Lastega on mul hea suhe. Paar nädalat tagasi, kui lapsed olid minu juures külas, mainis õetütar, et tekike, mis ma talle õmmelnud olin, on väikseks jäänud talle. Ma ütlesin, et mingu õmblustuppa ja valigu ise, millise mustriga kangas talle meeldiks uue teki jaoks. Mul on nii palju kangarulle, et ma võiksin avada kangapoe. Tüdruk tahtis kosmose teemalist tekki ja poiss dinosaurustega. 

 


Kuidas ma julgen tema lapsele ajupesu teha! 

Kui tekikesed valmis olid, viis ta need õe juurde. 

"Ma läksin õe juurde, tekikesed kaasas ja tahtsin näha, mida lapsed ütlevad. Lapsed olid nii rõõmsad, aga kui mu õde seda tekikest nägi, mis ma ta pojale olin teinud, küsis ta minult kohe, et mis see on. Seejärel kukkus ta seletama, kuidas dinosauruseid pole kunagi olemas olnud ja kuidas ma julgen tema lapsele niimoodi ajupesu teha. Ma ütlesin talle, et tema poeg ise valis dinosaurustega kanga ja mina teda ei mõjutanud mitte kuidagi. Ma pakkusin välja, et teen siis teise tekikese teise kangaga, aga olukord läks täitsa käest ära, poiss hakkas nutma ja karjuma, et ta ei tahtnudki mingit tekki. Selle peale kutsus mu õde oma mehe, kes ei saanud üldse aru, milles probleem on. Ent mehe vanemad, kes ka kohale jõudsin, astusid mu õe kaitseks välja. Ehkki nad ei ole usklikud, usuvad nad, et minu eesmärk oli pilgata oma õe usku. "

Redditi kasutajad aga avaldasid talle toetust, öeldes, et kui õde nii kindel on, et dinosauruseid pole kunagi olemas olnud, miks ta siis nii palju sellepärast muretseb. Kas ta oleks siis ka vihastanud, kui teki peal oleks olnud dinosauruste asemel ükssarvik või draakon?

Kommentaare ei ole