{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ära otsi enam armastust ja tunnustust toksiliste inimeste juurest

    Ära otsi enam armastust ja tunnustust toksiliste inimeste juurest. Need inimesed teevad sulle ainult halba, tõmbavad sin...

 


 

Ära otsi enam armastust ja tunnustust toksiliste inimeste juurest. Need inimesed teevad sulle ainult halba, tõmbavad sind alla, võtavad su energia ära. Nad keeravad iga olukorra sinu vastu, pannes sind ennast süüdi tundma. Et sa hakkaksid endas kahtlema, et sa hakkaksid kahtlema oma terves mõistuses ja oma tunnetes. 

Kui sa pakud neile välja võimalusi, kuidas olukorda lahendada, on neil alati mingi vabandus võtta. Nad tekitavad tunde, et sa ei tuleks ilma nendeta oma eluga toime. Kui sa oled nendega koos, tunned sa, kuidas sa lihtsalt ära väsid. 

Sa annad neile oma aega, oma energiat, mõnikord ka asju ja isegi raha. Sa katsud neid päästa, sest sul on neist kahju ent tegelikult ainus, kes kannatab, oled sina ise. Nemad ei tahagi, et sa neid päästad, nad tahavad, et sa neid haletseksid, et sul oleks neist kahju. Neil on sinuga hea olla. Sest sinu juurde saab alati tagasi tulla. Sa oled nende jaoks kasulik. 

 

 

Neil on sind vaja kindlal eesmärgil. Nad kustutavad ära tule, mis põles sinu südames, sest sa ise lased neil seda teha. Nad teevad kõik, et sa sõltuksid neist ega saaks ilma nendeta elada. Tegelikult on aga nemad sinust sõltuvuses, sest nad toituvad sinu energiast ja valgusest. 

Põgene kohe ja ära tunne ennast süüdi. Ära mõtle enam nende peale. Ära haletse neid. Anna see armastus iseendale, sa oled seda väärt. Tee seda, mida sa armastad, hoolitse rohkem enda eest. Õpi ennast rohkem hindama ja väärtustama. Kõik saab alguse sinu enda seest. 

 

 

See, mis leiab aset sinu sees, peegeldub ka väljaspool. Austa ennast ja teised hakkavad sind austama. Pane paika piirid. Sul on õigus öelda ei ilma, et sa peaksid ennast igal sammul õigustama. Kui sa hakkad oma sõna maksma panema, hakkavad toksilised inimesed sind süüdistama ebaõiglaselt ning katsuvad sulle haiget teha. Ent head inimesed saavad aru. 

Nad mõistavad alati. See on ka normaalne, sest halbade kavatsustega inimesed süüdistavad alati teisi, head inimesed mõtlevad aga selle peale, kas mitte nemad pole midagi valesti teinud ja eksinud. See, kui sa hakkad oma sõna maksma panema, aitab sul selgeks teha, milliste inimestega sul tegemist on. Sinu energia on väärtuslik ja sa vajad oma jõudu, et luua oma õnnelik elu. Põgene nende eest, kes varastavad su õnne.

Kommentaare ei ole