{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

    28, 29 ja 30. juunil on Kuu Jäära märgis, pannes sind ennast ületama ja näitama, milleks sa võimeline oled. Saturni retr...

 


 

28, 29 ja 30. juunil on Kuu Jäära märgis, pannes sind ennast ületama ja näitama, milleks sa võimeline oled. Saturni retrograad algab Kalade märgis 29. juunil. Päike on Vähi märgis. 


Armastus

Ãœks ootamatu kohtumine võib sellel nädalal aset leida. Kui sa oled juba kellegagi koos, oleks hea, kui sa oleksid hoolivam ja mõistvam oma kaaslase vastu. Ka temal võib olla omi muresid, millest ta sulle ei räägi. Ole avatum ja näita eeskuju. Näita, et ta võib sind usaldada ja sulle toetuda. 

 

 

 

Töö

Väga hea nädal on sind ees ootamas. Kõik su ettevõtmised peaksid õnnestuma. Mitmed vahejuhtumid, mis sellel nädalal aset leiavad, peaksid tekitama suurt rahulolu. Sul on ilmselt õigus enda üle uhkust tunda sellel nädalal. Sinu hea edu võib tekitada isegi kadedust. 

 

Tervis

Väldi liiga rasvase ja magusa toidu söömist, kui sa ei taha, et seedeprobleemid sind vaevama hakkaksid. Söö rohkem värskeid salateid ning juurvilju. Sa võid tunda suuremat väsimust nädala lõpus. 

 

Nädala kokkuvõte

Ilma probleemideta



Kommentaare ei ole