{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

     2. juulil algab Neptuuni retrograad Kalade märgis. Samal päeval siseneb Merkuur Lõvi märki. 6. juulil on taevas noorkuu...

 


 

 2. juulil algab Neptuuni retrograad Kalade märgis. Samal päeval siseneb Merkuur Lõvi märki. 6. juulil on taevas noorkuu Vähi märgis, mis moodustab harmoonilise aspekti Saturniga Kalades. 


Armastus

Mõtle rohkem head, kui halba ja ära lase ennast nii palju mõjutada kõigest muust. Ära kritiseeri liiga palju oma kaaslast, sellel nädalal tuleb sul olla hoopis mõistvam ja hoolivam, kui sa tahad oma suhet hoida. Kui sa oled aga vallaline, võid sa olla närvilisem ja muretseda liiga palju teiste arvamuse pärast. Ära tee välja. Kuula oma südame häält. Varem või hiljem kohtud sa selle inimesega, keda oled oodanud. 

 

 

 

Töö

Sa pead olema diplomaatilisem sellel nädalal ja valima paremini oma sõnu. Ära räägi liiga palju ja ära ütle midagi, mida sul tuleb hiljem kahetseda. Võib juhtuda, et ühe töökaaslasega tekivad pinged. Ta ei tule sulle otse midagi ütlema ent sa tunned, et midagi on valesti. Kolmapäev on õige päev selleks, et rääkida probleemid lahti. Mõtle oma hingerahu peale ja ära muretse liiga palju.  


Soovitused

Katsu rohkem koos olla Veevalajatega. Veevalaja kõrval peaksid sa tundma ennast kõige paremini. Te mõistate ilmselt teineteist poolelt sõnalt. 




Kommentaare ei ole