{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

     See nädal võib sind muuta nostalgilisemaks. Merkuur ja Veenus sisenevad Vähi märki 17. juunil. Kuu on sinu märgis 19, 2...

 


 

 See nädal võib sind muuta nostalgilisemaks. Merkuur ja Veenus sisenevad Vähi märki 17. juunil. Kuu on sinu märgis 19, 20 ja 21. juunil, pannes sind mõtlema rohkem oma elu ja möödunud aegade peale. Täiskuu särab Kaljukitse märgis 22. juunil. 


Armastus

Sa ei ole sellel nädalal just kõige parem kaaslane. Sa võid tühjast asjast põlema minna ja elada oma halba tuju teiste peal välja. Katsu võtta rahulikumalt, vastasel korral teed sa ainult iseendale haiget. Ära ärritu nii palju, sest sa ei ole ise ka kõige puhtam selles loos. Ole mõistvam ja hoolivam. Katsu leida võimalusi, kuidas oma kaaslast maha rahustada. 

 

 


Töö

Sa oled võtnud endale kindla eesmärgi näidata, milleks sa võimeline oled. Sa ei lase endale enam liiga teha. Sa teed oma hääle kuuldavaks ja julged öelda seda, mida sa tegelikult mõtled. Ära ainult liiale mine. Mis puutub rahaasjadesse, siis varu kannatlikkust veel enne, kui hakkad suuremaid tehinguid sooritama. 


Tervis

Sa oled hakanud liiga palju muretsema. Ära torma ka liiga palju, katsu leida aega ka iseendale ja puhka. Muidu kurnad sa ennast täiesti ära. Hoolitse rohkem oma tervise eest. 


Nädala kokkuvõte

Hoia oma närve

Kommentaare ei ole