{ads}

HIDE

Viimased

latest

2-aastase lapse kunstiteoseid müüakse hinnaga 6500 eurot

    Laurent Schwarz on alles 2-aastane ent annab juba kunstniku mõõdu välja. Tema Instagrami kontol on juba üle 35 000 jälgija. Ho...

 

 Laurent Schwarz on alles 2-aastane ent annab juba kunstniku mõõdu välja. Tema Instagrami kontol on juba üle 35 000 jälgija. Hoolimata sellest, et laps on alles 2-aastane, on tema teoste järele suur nõudlus kunstiarmastajate seas. 

 



 

Tegemist on tõelise imelapsega. Laurent Schwarz on kõigest 2-aastane, ent teda peetakse juba suureks kunstnikuks. Viimase puhkusereisi ajal Itaalias, mis leidis aset eelmise aasta septembris, märkasid tema vanemad, et poisil oli raske pintslit käest panna, kui ta võttis osa puhkusekülas lastele mõeldud üritustest. Koju tagasi jõudnud tormasid vanemad kohe lapsele maalimisvahendeid ostma.

Nagu vahendab Time of London, oli poisi ema Lisa Schwarz nii uhke poja andekuse üle, et ta otsustas postitada ühe lapse kunstiteose, mis kannab nime 'The Fingers' - oma Instagrami kontole. Samal ajal tegi ta pojale ka internetilehe : laurents.art

 

 

"Ma mõtlesin, et teen talle oma konto, sest see oli lihtsalt nii ilus, mis ta maalis.", kinnitas ema Briti meediaväljaandele. Kuidas ka ei ole, kogu maailma kunstiarmastajad jooksevad tormi väikese poisi kunstiteoste peale. Juba 5 maali on müüdud hinnaga... 6 500 eurot. 


Pakkumisi on tehtud isegi hinnas 150 000 dollarit

Ent poisi ema ei ole nõustnud müüma poja maale otse. "Mulle on helistatud üle 300 korra, ma ei ole nendele kõnedele vastanud, ma olen saanud üle 1000 meili.", räägib Laurent' ema. Poja esimene kunstiteos äratas ühe Ameerika kunstiarmastaja tähelepanu, kes pakkus selle eest ... 150 000. Ent pere otsustas keelduda. Teine kunstiteos, mis jäi müümata, on maal, mis kannab nime  : The People ja mille hinnaks pakuti oksjonil 67 000 dollarit. 

 

 

Ent kuna huvipuudus Laurent' kunstiteoste vastu ei kahanenud, otsustas pere mõned maalid müüki panna. Seda enam, et erinevalt teistest omavanustest lastest, ei tee Laurent üksnes kriipseldusi. Vähemalt Lisa sõnul, kes ütleb, et tema eristab väga hästi poja maalidel loomakujusid, näiteks elevante (Laurent'i lemmikloomad), samuti dinosauruseid ja hobuseid. Lapse jaoks on tähtis ka see, et ta saaks maalida erksate ja värvikirevate värvidega. Pruun ja teised igavad värvid ei paku talle huvi. Tal on väga selge arusaam värvidest, mida ta omavahel segab. 


allikas : Capital




Kommentaare ei ole