{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal võib tulla natuke keerulisem nende tähemärgi esindajate jaoks

foto : unsplash / Sage Friedman      Planeetidel ei ole mei...

foto : unsplash / Sage Friedman

 

 

 Planeetidel ei ole meie jaoks mingit vandenõud plaanis. Lihtsalt planeetide seisu vaatamine aitab teinekord paremini aru saada, kellel veab rohkem ja kellel vähem. Maikuu on alanud üsna pingeliselt. Jõu- ja tegevuse planeet Marss on jõudnud oma lemmiku Jäära märki ja otsustanud kõikidele tähemärkidele eluvaimu sisse puhuda. Pluuto on retrograadis Veevalaja märgis. Kui selline planeetide seis toob head õnne osade tähemärkide esindajatele järgmisel nädalal (selle kohta saab lähemalt lugeda SIIT), siis teisi on ees ootamas natuke keerulisem nädal. 


Milliste tähemärkide esindajate jaoks võib järgmine nädal tulla natuke keerulisem? 

 

SKORPION

Skorpion peab paluma abi. Ehkki see pole üldse tema moodi. Skorpion on viimasel ajal pinges ja närvilisem. Selle põhjuseks on kõik planeedid, mis hetkel Sõnni märgis tiirlevad. Näiteks Veenus, mis ei ole ainult armastuse planeet, vaid määrab samuti meie suhteid teistega. Samuti Uraan, mis sümboliseerib muutusi ja meie kohta ühiskonda. See ongi põhjuseks, miks vaesel Skorpionil on hetkel peal eksistentsiaalne kriis. 

 

 

Skorpion peab sellest kõigest midagi aga õppima. Kõik need planeedid, mis on praegu tema märgiga opositsioonis ehk vastasseisus, näitavad talle, et ta peab paluma abi, mitte tegema kõike üksi. Otsi üles inimesed, kes tahavad ja on valmis tulema sulle appi. Marss Jäära märgis muudab Skorpionit küll individuaalsemaks ent Skorpion ei tohi unustada ühte tõsiasja, et ühtsuses peitub jõud. Suhtlemise planeet Merkuur Jäära märgis ei aita praegusel hetkel Skorpionil nurki siluda. Skorpion ei tohi karta, et ta muutub teisteks sõltuvaks abi paludes. Keegi ei tule ka tungima tema isiklikku ruumi ent teiste abi on praegusel hetkel just see, mida ta kõige rohkem vajab. 

 

 


VEEVALAJA

Veevalaja tunneb praegusel hetkel pettumust, sest ta tahab kõike ja nüüd ning praegu. Ta on muutunud selle tõttu veelgi kannatamatumaks. Planeetide seis on üsna vastuoluline. Ühelt poolt Jupiter ja Uraan muudavad teda kannatamatuks. Teisest küljest Merkuur ja Marss innustavad teda tegutsema ja suhtlema. Ehk teisisõnu võib seda tõlgendada nii, nagu annaksid Merkuur ja Marss Veevalajale kütust, ent viimasel on auto katki. Merkuur (suhtlemine) ja Marss (tegevus) Jäära märgis (sõbramärgis) tekitavad Veevalajas soovi viia kõik oma plaanid ruttu ellu, teha kõike nüüd ja praegu. Ent Uraan Sõnni märgis toob ta teele järjest uusi takistusi, soovitades tal tempot maha võtta. Kõige selle tõttu tunnebki Veevalaja hetkel pettumust ja kibestumust. 


Ent kuna astroloogia on tegelikult varjatud filosoofia, siis ei maksa ära unustada, et igast olukorrast on alati midagi õppida. Võib-olla ongi praegu kõige õigem lõpetada tormamine, kaaluda kõik rahulikult läbi ning panna prioriteedid paika. Unustada ka kõik see, mis ärritab ning keskenduda üksnes sellele, mis on hästi.

Kommentaare ei ole