{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

     Esmaspäeval on taevas noorkuu Jäära märgis, mis toob sulle kaasa head energiat. Ära unusta panna paika uusi eesmärke ja...


 

 

 Esmaspäeval on taevas noorkuu Jäära märgis, mis toob sulle kaasa head energiat. Ära unusta panna paika uusi eesmärke ja soove. Usu rohkem iseendasse. Nädala keskel on Kuu Sõnni märgis. Nädalavahetusel aga sinu märgis, tänu sellele peaks sind ees ootama väga hea nädalavahetus. 


Armastus

Sa ajad ahastusse oma kaaslase, võttes kõike sõna-sõnalt ja isiklikult. Ära solvu kogu aeg nagu väike laps. Sa ei ole enam lasteaias. Kui sa tunned, et sa oled liiga väsinud ja närviline, siis mine tee sporti ja ela ennast kusagil mujal välja. Kui sa oled vallaline, pead sa kõigepealt minevikuga lõpparve tegema, alles siis avanevad sulle uued võimalused. 

 

Tervis

Ilmselt ei ole sul vaja oma tervise pärast sellel nädalal muretseda. Isegi, kui väsimus võib sind kimbutada, ei pööra sa sellele tähelepanu ega tee välja signaalidest, mida keha sulle saadab. Vaata ainult ette, et sul seda kahetseda ei tule. Katsu natukenegi võtta aega iseendale ja puhata. 

 

 

 

Töö

Kiired ajad on hetkel töö juures käimas. Sinu jaoks pole see kõige parem periood, sest sulle meeldib teha kõike plaanipäraselt ja organiseeritult. Kannata ära ja ära ärritu. Ära allu ka provokatsioonile. Kõik saab korda.

 

Raha

Sellel nädalal peaksid sa saama ootamatust kohast raha juurde ja see peaks tegema su tuju heaks. Selleks, et sellest suuremat kasu saada, pead sa investeerima, mitte kohe kulutama kukkuma. 

 

Lähedased

Sa oled nii suure südamega, et hoolitsed kõikide teiste aga mitte iseenda eest. Sulle meeldib see teadmine, et sind on vaja, et sa saad olla abivalmis. Ja teised teavad, et nad võivad alati sinu peale kindlad olla. 

 


Kommentaare ei ole