{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

     Väga hea periood on sinu elus algamas. 8. aprillil on taevas noorkuu Jäära märgis, mis aitab sul paremini keskenduda om...


 

 

 Väga hea periood on sinu elus algamas. 8. aprillil on taevas noorkuu Jäära märgis, mis aitab sul paremini keskenduda oma eesmärkidele. Nädala keskel on Kuu sinu märgis, tänu sellele peaksid sa tundma end, kui kala vees ja olema omas elemendis. Nädalavahetusel on Kuu Vähi märgis, selle tõttu tahad sa ilmselt rohkem kodus olla lähedaste inimestega. 


Armastus

Kui sa oled vallaline, siis naudi praegust aega ja ära muretse liiga palju homse pärast. Iga asi tuleb omal ajal. Praegu pead sa aga võtma aega iseenda jaoks. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis ära näe oma suhtes ainult seda, mis on halvasti. Tuleta parem meelde häid mälestusi. 

 

Tervis

Katsu turgutada oma tervist ja ära kurna oma organismi ära.

 

Töö

Võib-olla on üks sinu töökaaslastest sinu peale lihtsalt kade. Ära tee väljagi ja ole rohkem koos nendega, kellega sa hästi läbi saad. 

 

Raha

Tõenäoliselt on mõned suuremat sorti kulutused sind ees ootamas. Ära muretse, sa leiad igale probleemile lahenduse.

 

Lähedased

Ära tee kahemõttelisi nalju oma lähedastega, millest teised aru ei saa. Selle asemel, et öelda midagi, mis võib teistele haiget teha, hammusta kasvõi keelde. Austa teiste arvamust ja hoia oma suhteid.

 


Kommentaare ei ole