{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

     Esmaspäeval on taevas noorkuu Jäära märgis, millega kaasneb täielik päikesevarjutus. Ära unusta unistada suurelt, sest ...


 

 

 Esmaspäeval on taevas noorkuu Jäära märgis, millega kaasneb täielik päikesevarjutus. Ära unusta unistada suurelt, sest Kuu energia on sellel ajal palju tugevam. Nädala keskel on Kuu Sõnni märgis, pannes sind mõtlema oma isikliku heaolu peale. Nädala lõpus on Kuu Kaksikute märgis, pühapäeval aga Vähi märgis. 


Armastus

Tõenäoliset muutub su suhe sellel nädalal veelgi lähedasemaks. Muidugi tingimusel, kui sa ei hakka just minevikus tehtud eksimusi oma kaaslasele nina alla hõõruma. Naudi parem seda, mis sul on. Kui sa oled vallaline, siis oleks hea, kui sa oleksid natukenegi avatum ja suhtleksid rohkem. 

 

Tervis

Tundub, et su tervis paraneb iga päevaga ja tänu sellele paraneb ka su enesetunne. Ära unusta siiski paremini jälgida, mida sa sööd ja mida sa mõtled, sest see kõik mõjutab su tervist.  

 

 

 

Töö

Päevad on pikemad, sest kohustusi on rohkem. Pane prioriteedid paika ja ära kaota iseennast seejuures ära. Organiseeri oma tööasju paremini.

 

Raha

Katsu leida võimalusi säästmiseks. Juba varsti peaksid sa saama raha juurde. 

 

Lähedased

Ilmselt tuleb sul võtta vastu üks otsus, mis võib muuta su elu. Ilmselt on tegemist ühe suurema projektiga. 


Kommentaare ei ole