{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

     Esmaspäeval on taevas noorkuu Jäära märgis, millega kaasneb päikesevarjutus. See on õige aeg, et hakata töötama nende p...


 

 

 Esmaspäeval on taevas noorkuu Jäära märgis, millega kaasneb päikesevarjutus. See on õige aeg, et hakata töötama nende plaanide ja projektide kallal, mis on sulle südamelähedased. Nädala keskel on Kuu Sõnni märgis, see võib panna sind rohkem mõtlema oma rahaasjade peale. Nädalavahetusel on Kuu Vähi märgis. Ãœks lähedane inimene peaks sinuga ühendust võtma. 


Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, peaks see nädal tulema hea ja rahulik. Suhe kaaslasega muutub lähedasemaks ja paremaks, tänu sellele tunned sa end hästi. Kui sa oled vallaline, siis ära lange esimese ettejuhtuva kaela. 

 

Tervis

Ära muretse ennast haigeks ja ära mõtle endale terviseprobleeme juurde. 

 

 

 

Töö

Seisa oma õiguste eest väljas ja ära lase endale liiga teha. Sa oled ilmselt valmis sellel nädalal selleks, et teha oma häält kuuldavaks. 

 

Raha

Sa võid kulutada sellel nädalal rohkem, kui vaja. Katsu ennast paremini kontrollida ja ära tee midagi, mida sa hiljem võid kahetseda. 

 

Lähedased

Suhted lähedased võivad olla keerulisemad sellel nädalal. Su lähedased nõuavad ilmselt rohkem sinu tähelepanu ja ei saa aru, miks sa nende eest rohkem ei hoolitse. Ära muretse, neil tuleb leppida sellega, et sul on ka oma elu. 


Kommentaare ei ole