{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

    Esmaspäeval on taevas noorkuu Jäära märgis, millega kaasneb päikesevarjutus. Selle tõttu on ka selle energia palju tugev...


 

 

Esmaspäeval on taevas noorkuu Jäära märgis, millega kaasneb päikesevarjutus. Selle tõttu on ka selle energia palju tugevam. Kõik see peaks muutma sind palju ambitsioonikamaks ja panema rohkem unistama. Nädala keskel on Kuu Sõnni märgis. Sinu märgis on Kuu 12-13. aprillis. Sellel ajal peaks su intuitsioon olema eriti tugev. 


Armastus

Muutuste periood on hetkel sinu elus käimas. Kui sa tahad oma suhet paremaks muuta, pead sa ise selle nimel pingutama, et võita teise inimese südant tagasi. Kui sa oled vallaline, siis vali paremini, kellega sa suhtled. Mõnikord on parem olla üksi või koos sõpradega, kui halvas seltskonnas.

 

Tervis

Hoia ennast, hoia oma tervist ja ole iseenda vastu parem. Võta natuke tempot maha, kuhu sul kiire on? 

 

 

 

Töö

Nädala algus ei pruugi tulla kõige parem, võib juhtuda, et sind vaevab suur motivatsioonipuudus ja hea  meelega jätaks sa kõik sinnapaika. Õnneks läheb see mööda, kui tekivad uued väljakutsed. 

 

Raha

Milline tüütus on see rahaasjadega majandamine aga pääsu ka sellest ei ole. Katsu siiski organiseerida paremini oma asju. 

 

Lähedased

Võimalikud pinged lähedastega. Ära muretse : juhtub ka parimates peredes. Kõige tähtsam on olla järeleandlikum ja paremini kuulata teisi. Nii suudate te leida ruttu lahendused oma probleemidele. 


Kommentaare ei ole