{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

    Armastus Kui sa oled juba kellegagi koos, toob maikuu sulle mitmeid võimalusi, et muuta oma suhet paremaks ja lähed...

 


 

Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, toob maikuu sulle mitmeid võimalusi, et muuta oma suhet paremaks ja lähedasemaks. Kasuta neid hetki ära, et luua usalduslikum suhe. Kui sa oled aga vallaline, siis tundub, et sa oled valmis laskma armastust oma ellu. Mitmed uued kohtumised peaksid aset leidma maikuu jooksul, tundub nii, et armastus on koputamas sinu uksele. 

 

Suhted

Maikuus hindad sa rohkem, kui tavaliselt väikeseid rõõme, mida elul sulle pakkuda on. Ãœks tore vestlus ühe sõbraga peaks su tuju eriti heaks tegema ning muutma sind optimistlikumaks. Naudi rohkem neid hetki koos sõpradega, mis teevad su tuju heaks. 

 

 

 

Pere

Sa oskad paremini, kui keegi teine, organiseerida oma pereelu. Su lähedased on sulle selle eest ainult tänu võlgu, et sa muudad nende elu kergemaks. 

 

Töö ja raha

Kannatlikkus ja sihikindlus on selle kuu võtmesõnadeks. Kõik su pingutused saavad tasutud, isegi, kui see ei tasu ei tule kohe. Tee oma tööd võimalikult hästi, sest ainult nii suudad sa oma plaanid ellu viia. Maikuus peaksid sa leidma ka võimaluse, kuidas oma majanduslikku seisu parandada. Jätka samas vaimus ja tea, et head uudised ei ole enam kaugel. 

 

Tervis ja heaolu

Katsu rohkem puhata ja teha võimaluse korral isegi lõunauinakut. Nii saad sa oma patareid täis laadida. Ãœldiselt tundub, et sa peaksid olema hea tervise juures. Marss saadab sulle energiat ja jõudu juurde, toetades nii su füüsilist ja vaimset tervist. Kasuta seda ära, et hoolitseda rohkem enda eest. 

Kommentaare ei ole