{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

     Esmaspäeval on noorkuu Jäära märgis, koos sellega peaks ka sinu elus algama uus algus. Ole julgem ja ettevõtlikum. Näda...


 

 

 Esmaspäeval on noorkuu Jäära märgis, koos sellega peaks ka sinu elus algama uus algus. Ole julgem ja ettevõtlikum. Nädala keskel on Kuu Sõnni märgis. Nädala lõpus aga Vähi märgis. 


Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, peaks kõik hästi minema. Ãœhtegi probleemi pole ette näha. Kui sa oled vallaline, siis hoolimata üksindusest, mis vahest su hinge poeb, katsud sa jääda rõõmsaks ega kaota lootust. 

 

Tervis

Praegu on õige aeg selleks, et turgutada oma organismi. Ära unusta vitamiine võtta lisaks ning süüa rohkem värsket toitu. 

 

 

 

Töö

Sind hinnatakse kõrgelt ja kõik uksed on sinu jaoks alati avatud. Sa oled oma tööle pühendunud aga leiad alati aega teiste aitamiseks või lihtsalt rääkimiseks. Sa oled inimene, kelle peale teised võivad alati kindlad olla. Sa ei hüppa kunagi alt ära.

 

Raha

Ära muretse nii palju oma rahaasjade pärast. Mitte midagi hullu ei juhtu, isegi, kui kõik ei lähe nii nagu sina seda sooviksid. 

 

Lähedased

Lähedastega veedetud aeg on sellel nädalal kõige hinnalisem. Praegusel natuke keerulisemal perioodil vajad sa teadmist, et sa ei ole üksi. 

 

 


Kommentaare ei ole