{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

     Esmaspäeval on taevas noorkuu Jäära märgis. See on väga hea hetk, et panna paika uued eesmärgid. Samuti kirjutada üles ...


 

 

 Esmaspäeval on taevas noorkuu Jäära märgis. See on väga hea hetk, et panna paika uued eesmärgid. Samuti kirjutada üles oma soovid ja unistused, kuna Kuu energia on palju võimsam. Nädala keskel on Kuu Sõnni märgi, tänu sellele mõtled sa palju praktilisemalt. Nädala lõpus on Kuu Kaksikute märgis ja sa leiad aega oma sõprade jaoks. 


Armastus

Vallalised - armastus peaks koputama teie uksele sellel nädalal, eksimata uksega. Kui sa oled juba kellegagi koos, peaks su suhe olema hea ja probleemideta. Tõenäoliselt tõestab see nädal sulle veel kord, et sa oled leidnud just sellise inimese, keda sulle on vaja. 

 

Tervis

Tundub, et tervis ei tohiks sulle sellel nädalal muret valmistada. Kõik läheb hästi. Isegi väsimus peaks kaduma. Ära unusta sporti teha.

 

 

 

Töö

See nädal toob sulle ühe väga hea ja oodatud uudise. 

 

Raha

Sa võid kindel olla, et sa saad sellel nädalal raha juurde, kas pole hea uudis? 

 

Pere

Sa tahad olla natuke eemal kõigist ja kõikidest, sa tunned, et sind on hakanud tüütama kõik need kohustuslikud sünnipäevadel käimised. Ära tee oma lähedastele haiget ja katsu jääda igas olukorras taktitundeliseks. 

Kommentaare ei ole