{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : kas sa tead, kui palju sinul elus veab?

    Olenevalt sellest, mida sina sellel pildil kõige esimesena näed, võib öelda, kui palju sinul elus veab. Mis selle testi eesmärk on? ...

 

  Olenevalt sellest, mida sina sellel pildil kõige esimesena näed, võib öelda, kui palju sinul elus veab. Mis selle testi eesmärk on? Enne kõike on see meele lahutamiseks aga samas ka selleks, et iseennast paremini tundma õppida. 

 


 

 


 

MUST KASS

Kui sa nägid kassi selle pildi peal, siis tundub, et hea õnn ei saada sind nii tihti nagu peaks. Võiks öelda, et su elu on pigem tavaline. Midagi suuremat sa küll ei mäletaks, et oleks juhtunud aga sa oled oma eluga  rahul ja ei kurda. 

Kusjuures sa ei usugi seda juttu, et kellelegi kandiku peal kõik kätte tuuakse lihtsalt sellepärast,  et ta on õnnetähe all sündinud. Sa oled kindel, et inimene teenib raha tööd tehes. Kui ta on palju tööd teinud, on ta oma palga välja teeninud ja see on loomulik, et see võimaldab tal ära elada. Kõik võib-olla ei ole oma elus osanud teha nii õigeid valikuid, kui sa isegi saaksid praegu otsast alustada, teeksid sa paljud asjad teisiti. Sa ei kurda, sa võtad oma elu sellisena nagu ta on ega tunne, et sa oleksid sellepärast õnnetum, kui teised.

Kui su elus juhtubki midagi head, siis oskad sa selle eest tänulik olla. Sa usud ikkagi, et iga inimene lõikab seda, mida ta on külvanud, kes rohkem, kes vähem. 

 

 

 

Mõnikord aga tee, mis sa tahad, kui ikka asjad ei lähe nii nagu nad peaksid, siis tundub nagu oleks kõik halvasti. Ka selliseid aegu tuleb ette, et tahaks kõigele käega lüüa ja kõik sinnapaika jätta. Sellistel puhkudel oleks kõige targem hingata sügavalt sisse ja uskuda, et igale probleemile leidub lahendus. Ja kui kõik su unistused ei täitu, siis mõned suudad sa ikka täide viia. Töö ja sihikindluse abil. Ja kui natuke head õnne ka veel on...

Sa oskad oma elu hästi organiseerida, seda ei ole sul vaja enam kellelegi tõestada. Sulle meeldib, kui majad valitseb kord. Sa ise kontrollid hästi ennast ega näita seda välja, mis su sees toimub. Alati see muidugi nii ei ole olnud aga aastad on sulle õpetanud tarkust ja oskust ennast paremini valitseda. Vanasti tegutsesid sa tihti nii nagu tuju oli. Nüüd on need ajad möödas. Sa ei tee endale enam kunagi häbi ega anna põhjust kriitikaks. 

Nüüd oskad sa paremini kontrollida oma tundeid. Ega lase ennast mõjutada sellest, mis su sees toimub. Peaasi, et sul jätkuks piisavalt jõudu, et oma unistused ellu viia. Ära anna alla ja ära kaota lootust, ole rõõmsam ja hea õnn naeratab sulle rohkem. 

 

USS

Erinevalt sellest, mida usutakse, ei sümboliseeri uss sugugi ebaõnne. Kui sa nägid kõigepealt ussi selle pildi peal, tähendab see, et sa võid enda kohta öelda, et sa oled õnnelik inimene. Su elus on nii palju imelisi asju juhtunud, mida sul endalgi on raske endale seletada lahti. Näiteks oled sa leidnud tänavalt raha. Kui paljud inimesed kurdavad, et jäid rongist või bussist viimasel hetkel maha, siis sina võid jõuda peatusesse minut hiljem aga jõuad ikka peale. 

 

 

 

Hea õnn naeratab sulle pea iga päev. Aga see ei tähenda, nagu toodaks sulle kõik kandiku peal kätte. Sa oled ka ise hoolas ja usin.

Sa oled töökas, sul on hea silm detailide peale ja sa oled täpne inimene. Sina hoolitseda selle eest, et mitte midagi ei jääks kahe silma vahele ja sellepärast sinu hooleks usaldataksegi nii tihti kõige keerulisemate projektide läbiviimised. 

Sa inspireerid ka teisi, sest sa oled hästi loominguline inimene, kes teeb oma tööd kirglikult. Sa oled sihikindel inimene, kes ei anna kunagi alla.

Selleks, et oma unistusi ellu viia, oled sa kõigeks valmis. Valmis oma mugavustsoonist välja tulema. Kõik sinu plaanid ei ole läbi läinud ja ka sinul on elus olnud raskeid aegu. Oma läbikukkumistest oled sa alati midagi õppinud ja see ongi sinu jaoks kõige tähtsam. 

Kommentaare ei ole