{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas armastus teeb pimedaks? Märgid, mis sellele viitavad

foto : pixabay / Foundry      Mõnikord võib armastus küll p...

foto : pixabay / Foundry

 

 

 Mõnikord võib armastus küll pimedaks teha ja mitte ainult suhte alguses, vaid ka peale aastatepikkust kooselu. 

Sa võid ise uskuda ja loota, et sinu armastus muudab inimest. Või siis tunda nii suurt armastust, et unustad seejuures kõik muu ning hakata ka ise uskuma, et su suhe on tegelikult väga hea. Reaalsus saab su aga varem või hiljem kätte. Suhetes räägitakse ikka mesinädalate ajast. See on suhte alguse aeg, mil kõik on nii ilus ja tore, oma kaaslast näed sa sellel ajal aga ainult ülivõrdes.

Täpselt samamoodi nagu sina katsud suhte alguses näidata ennast oma kaaslasele võimalikult heas valguses, võib ka sinu kaaslane seda teha. Selle tõttu ongi väga raske ette näha, et sellel suhtel pole tulevikku. Mõnikord aga juhtub, et veel mitu kuud hiljem või isegi aastaid hiljem, eelistad sa ikka teha nägu nagu kõik oleks korras. Seda sellel põhjusel, et nagu ütleb tuntud ütlus, teeb armastus pimedaks. 

 

 

 

Me oleme kõik armastusest sõltuvad. Meid on juba nii kord programmeeritud. See on täiesti normaalne vajadus. Armastus teeb meile head, pakub turvatunnet ja teeb õnnelikuks. Psühholoogide sõnul võib armastst mõnikord võrrelda ka hallutsinatsioonidega, sest inimene näeb teises oma ootusi ja lootusi. Ta ignoreerib teise puudusi ja vigu, muudab selle asemel hoopis iseenda käitumist, et teisele rohkem muljet avaldada. 

Armastus, mis teeb pimedaks, paneb meid elama illusioonides. Et mitte illusioonides elada, on vaja enesele teadvustada seda, kuidas sa asju näed. Märgid, mis viitavad sellele, et armastus on sind pimedaks teinud, on järgmised:

 

  • Kõik ei ole sinu elus korras ent sa ei taha neid märke näha ja eelistad teha nagu midagi ei oleks lahti.
  • Sa kuuled ja näed ainult seda, mida sa tahad näha.
  • Sa tahad näha seda, mis on su kaaslases head ja mida ta sulle pakkuda võib tulevikus ning paned silmad kinni selle koha pealt, milline ta on praegu.
  • Sa leiad, et armastuse pärast peabki võitlema.

Kommentaare ei ole