{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test : mis sellel pildil valesti on?

     Enamik inimesi ei suuda näha kohe esimese korraga seda, mis sellel pildil valesti on. Selle jaoks peab olema väga tähele...

 

 


 Enamik inimesi ei suuda näha kohe esimese korraga seda, mis sellel pildil valesti on. Selle jaoks peab olema väga tähelepanelik, et näha viga. Kas sina suudad näha, mis on valesti vähem, kui 40 sekundi jooksul? 

Elus on tegelikult väga oluline märgata väikeseid detaile. Esiteks tagavad pisiasjad sulle kõige suurema info päris elus ning võivad mitmes olukorras sulle appi tulla. Näiteks, kui sul on vaja lahendada mõnda probleemi või leida vastust, tuleb näha ka väikeseid detaile. Oskus detaile märgata tuleb kasuks ka loogiliste mõistatuste lahendamisel. Vigade leidmisel aitab just kriitiline mõtlemine sind kõige rohkem. 

 

 

Kui aju näeb mõnda pilti ning jätab osa infost vahele, asendab ta selle info mõne muu talle tuttavama või harjumuspärasema infoga. Ja selle jaoks tuleb mõnikord tõsiselt pingutada, et mitte kuulata oma aju tavapäraseid vastuseid ning leida ise lahendus. Selleks, et leida, mis pildil on valesti, vajab aju, et sa temaga koostööd teed. Ja sellised harjutused stimuleerivad aju rohkem, kui sa arvata oskad. 

Baylor'i meditsiinikolledži sõnul on uuringud näidanud, et puslede tegemine võib parandada kognitiivseid funktsioone ning nägemisloogikat. Pusletükkide kokkupanek nõuab keskendumist ning aitab mälu parandada. Pusle kokkupanek aitab stimuleerida ka kujutlusvõimet ning tõsta loomingulisust ning produktiivsust. Hea põhjus, miks hakata puslet kokku panema! 

 

Foto : pixabay / Kobus van Leer


Kas sa leiad sellelt pildilt vea? 

Heida pilk pildile ja vaata, kas sa suudad leida vähem kui 40 sekundiga vea antud pildilt! Ära unusta, et sul on ainult 40 sekundit, seega ära liiga palju unista.

Esmapilgul võib sulle tunduda, et tegemist on täiesti tavalise fotoga, milles pole mitte midagi erilist. Tegelikult on sellel pildil aga üks väga suur viga. Kas sa oskad näha, millega tegu on? 

Ära unusta, et sul on ainult 40 sekundit! 

 

 

Sa võid pildil näha taamal lehti karjamaal rohtu söömas. Aga esiplaanil on kaks ilusat musta hobust. 

Kõik oleks nagu peab aga tegelikult ei ole nii. Kas sa nägid? 

Kui sa tahad näha õiget vastust, siis keri natuke allapoole. 


Lahendus

Pildil on järgmine viga: vasakpoolsel hobusel on 5 jalga. 



 

Kommentaare ei ole