{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: kas sul on mõni küsimus, millele sa tahaksid vastust? Vali üks number ja loe vastust, mis on mõeldud just sinule

    Mõnikord otsime me vastuseid oma küsimustele. Või ootame, et vastus tuleks mõnele sellisele küsimusele, mis meid rahu...

 

 


Mõnikord otsime me vastuseid oma küsimustele. Või ootame, et vastus tuleks mõnele sellisele küsimusele, mis meid rahutuks teeb ja isegi magada ei lase. Kui sul on mõni küsimus, millele sa vastust tahaksid, proovi teha see test ja vaata, millise vastuse sa siit saad.

 

Vali üks number ja vaata, milline on sinu vastus.

 


 

Vastused

 

 

1. Sa muretsed ilmaaegu. Sa oled praegu õigel teel. Usu iseendasse, sest su unistused on määratud täituma. Kõik läheb hästi. Ole rõõmus.

 

2. Sa mõtled liiga palju. Sa mõtled tihti üle. Sa pead muutma oma vaatenurka. Katsu maha rahuneda ja sa leiad võimaluse, kuidas praegusest olukorrast välja tulla.

 

3. Lepi sellega, et kõik ei ole sinu võimuses. Sa oled teinud kõik endast oleneva. Sul jääb üle oodata ja lasta elul minna oma rada. 

 

4. Ära muretse, sul on piisavalt jõudu, et oma plaanid ellu viia. 

 

5. Usu rohkem iseendasse. Sest selleks, et saada seda, mida sa tahad, pead sa ka ise vaeva nägema.

 

 

 

 

6. Kõik saab varsti korda. Ja sul on jälle, mille üle rõõmu tunda.

 

7. Sa võid tunda suuremat segadust praegusel hetkel. Sa oled kaotanud õige suuna ja oled eksinud. Aga kõik ei ole veel kadunud. Tänu oma intuitsioonile leiad sa seda, mida sa otsid. Kuula rohkem iseennast.

 

8. Sa kuulad liiga palju teiste arvamusi. Ela oma elu ja su soovid hakkavad täituma. 

 

9. Kõik läheb nii nagu sa soovid. Sa oled kaitstud ja hoitud. Vii oma unistused ellu.

 

10. Õnn on keeranud sulle selja mõneks ajaks, aga kui sa kogu südamest midagi soovid, siis saad sa kõikidest takistustest üle. Ning head päevad tulevad tagasi.

 

 

 

 

11. Sa väärid palju enamat. Sa pead eemalduma kõigest sellest, mis sulle haiget teeb ja paneb sind ennast halvasti tundma. Alles siis hakkavad asjad liikuma õiges suunas ja õnn tuleb sinu ellu tagasi. 

 

12. Sa viid küll oma plaanid ellu,aga see võtab veel natuke aega. Ära kiirusta ega ole liiga kannatamatu. 

 

13. Su ellu on saabumas suuremad muutused. Isegi, kui sa ei saa just seda, mida sa tahad, toovad muutused sulle ikkagi õnne ja põhjust rahuloluks.

 

14. Sa ei ole enam kaugel. Jätka samas vaimus ja kõik saab korda. 

 

15. Hea õnn ei jäta sind maha. Haara headest võimalustest kinni ja tegutse õigel hetkel. 

 

Kommentaare ei ole