{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

     Armastus Armastus on ilmselt sellel nädalal sinu elus teisel kohal. Sul on muudki tegemist ja teisi probleeme, mis oot...


 

 

 Armastus

Armastus on ilmselt sellel nädalal sinu elus teisel kohal. Sul on muudki tegemist ja teisi probleeme, mis ootavad lahendamist. Sellest hoolimata peaks paarisuhe valmistama sulle vähemalt teatavat rahulolu. Kui sa oled juba kellegagi koos, ei tohiks miski sinu õnne ja kodurahu rikkuda. Suhe kaaslasega on selline nagu alati ja sa ei lase mitte kellelgi sekkuda oma isiklikesse asjadesse. Kui sa oled aga vallaline, tunned sa ennast hästi oma sõpradegagi koos olles ja isegi, kui sa ei ole veel kohtunud oma suure armastusega, ei hakka sa sellepärast veel meelt heitma ja kurvastama. 

 

Töö ja raha

Sa kindlustad oma positsiooni ja investeerid tulevikku. Sa tead mida sa teed ja oled õigel teel. Ühtegi suuremat probleemi ega takistust ei tohiks su teele tulla. Tänu motivatsioonile ja sihikindlusele peaks see nädal tooma sulle põhjust rahuloluks isegi. Mõned väikesed rahaprobleemid võivad sinu tuju natuke rikkuda aga õnneks on see mööduv. Mitte midagi ületamatut ei tohiks ette tulla. Sa pead ainult paremini oma kulutusi jälgima. 

 

 

 

Tervis

Ära unusta teha sporti selleks, et hoida oma kehalist vormi. Ära pane ennast ainult proovile, tee seda selleks, et hoida oma tervist. Võib-olla oleks aeg ka kontrollida oma nägemist, mille tõttu sul viimasel ajal on pea valutanud. Kui sulle tundub, et sa magad halvasti, siis joo taimeteed.

 

Tuju 

Kannatamatus ei vii sind kuhugi

Kommentaare ei ole