{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

    Armastus Paaridele : kui su elukaaslane on hea iseloomuga, siis olukord ei ole eriti murettekitav ega rahutuks ...

 


 

Armastus

Paaridele : kui su elukaaslane on hea iseloomuga, siis olukord ei ole eriti murettekitav ega rahutuks tegev. Kui ta on aga pigem äkiline ja impulsiivne, siis naabreid võib kõige rohkem häirida see, kui te hakkate oma arveid klaarima. Kuidas ka ei ole, igavuse üle teil kurta pole vaja. 

Vallalised: võttes arvesse Veenuse praegust aspekti, läheb kõik väga hästi. Sa tunned end enesekindlalt ning kasutad kõiki nippe, et mitte kedagi ükskõikseks jätta.

 

Raha

Hoidu kahtlastest tehingutest, mis võivad sinu rahaasjadele rohkem halba teha kui head. Ole ettevaatlik ja tark. Kui sa muutud liiga ahneks, siis võid sa kõik kaotada.

 

 

Tervis

Su tervis on viimasel ajal olnud üsna kõikuv. Ära ole nii närviline kogu aeg, piira natuke kohvi ja alkohoolsete jookide tarbimist. Ja kui võimalik, siis käi lõdvestavas massaažis.

 

Töö

Pluuto toob su ellu ühe välismaalase, kellega sul avaneb võimalus tutvuda kas siis tööalaselt või eraelus ning kes võib sulle su tööalases elus suurt kasu tuua. 

 

Pere

Töö juures läheb kõik väga hästi, kodus aga oled sa pigem murelik. Miski teeb sind rahutuks ja sa ei saa sellest üle. Katsu rääkida sellest, mis sul südamel on ja sa näed, et muretsemiseks pole põhjust.  

Kommentaare ei ole