{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

     Head uut aastat!     Kuu on täna Neitsi märgis ja võib panna sind kahtlema mõnedes asjades, milles sa enne kindel j...


 

 

 Head uut aastat!

 

 Kuu on täna Neitsi märgis ja võib panna sind kahtlema mõnedes asjades, milles sa enne kindel ja veenunud olid. Ära hakka kahtlema iseendas ja oma võimetes. Ära muretse ette asjade pärast, mida pole veel juhtunud. Marss on sisenemas Kaljukitse märki ja soovitab sul olla julgem ja ettevõtlikum.

 


Armastus

Oled sa siis üksi või juba kellegagi koos, täna on sind ees ootamas kaunis kummaline päev. Sa võid hakata tõsisemalt järele mõtlema, kas sa ikka oled teinud oma elus õigeid valikuid ja kas sa oled õnnelik. Täna õhtuks on sul vastused oma küsimustele olemas ja kõik saab korda. Usalda rohkem iseennast.


Töö

Ãœks kolleeg, keda sa muidu väga hindad, võib sulle öelda midagi, mis sulle ei meeldi. Katsu võtta seda rahulikult ja ära mine uue aasta esimesel päeval kohe teistega tülli. Võib-olla ei teinud ta seda meelega ja keel lihtsalt vääratas? Ära piina ennast ilmaasjata ja lase olla. Kui sa õhtuks aga ikka pole sellest veel üle saanud, siis räägi temaga rahulikult asjad selgeks. 

 

 


Tervis

Kuu mõju on üsna positiivne aga sa tunned siiski väsimust. Lae oma patareid täis või tee sporti, see annab sulle energiat juurde. Ja katsu olla rohkem väljas värske õhu käes.


Raha

Saturn aitab sul lahendada mõned rahaga seotud probleemid. 

 

Väike nõuanne: ole teiste vastu hea


 

Kommentaare ei ole