{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

    9. veebruaril on taevas noorkuu Veevalaja märgis. See on hea periood selleks, et panna paika oma plaanid ja eesmärgid. 1...

 


 

9. veebruaril on taevas noorkuu Veevalaja märgis. See on hea periood selleks, et panna paika oma plaanid ja eesmärgid. 13. jaanuaril siseneb Marss Veevalaja märki. Sellel ajal võid sa hakata oma plaane ellu viima. 19. veebruaril siseneb Päike Kalade märki. Kasuta seda aega, et luua kord oma elus ja mõtetes. Täiskuu särab sinu märgis 24. veebruaril. 


Armastus

Kui sa oled vallaline, siis veebruar ei tohiks su ellu mingeid muutusi tuua. See aga ei tohiks sind eriti häirida, sest sa ootad suve ja ilusaid ilmu selleks, et leida enda kõrvale inimene, kes mõistaks sind sõnadetagi. Kui sa oled aga paarisuhtes, siis leiad sa võimalusi, kuidas muuta oma suhet paremaks ja üllatad oma elukaaslast. 

 

Tervis

Veebruaris peaks su tervis olema väga hea. Tundub, et ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Kasuta seda perioodi ära selleks, et teha sporti ja liikuda rohkem.

 

 

Töö ja raha

Veebruaris oled sa ilmselt rohkem hõivatud oma tööasjadega. Midagi uut ei tohiks juhtuda. Peale natuke keerulisemat jaanuarikuud, oled sa nüüd rahul, et saad rahulikult tavapärases rütmis edasi jätkata. Mis puutub rahaasjadesse, siis võib su majanduslik seis sind panna natuke muretsema aga õnneks lahenevad kõik probleemid ise. 

 

Pere ja sõbrad

Jaanuaris olid sa pigem kodune, nüüd aga tahad sa rohkem väljas käia ning sõpradega kokku saada. Oma pere suhtes oled sa mõistev ja oskad kõiki ära kuulata. Kui sul on lapsi, siis leiad sa veebruaris rohkem aega, et nendega tegeleda. 

Kommentaare ei ole