{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis viitavad sellele, et sul on tegemist truudusetu inimesega

  foto : pixabay / NoName_13     Oletame, et sa oled kelleg...

 

foto : pixabay / NoName_13

 

 

Oletame, et sa oled kellegagi tuttavaks saanud. Te ei ole veel ametlikult koos ja selle tõttu ei pea te ka teineteisele aru andma oma käikudest ja tegudest. Ometi on sul tunne, et sa ei saa seda inimest täielikult usaldada ja et ta võib truudusega probleeme olla. Millised märgid viitavad sellele, et sul ongi tegemist truudusetu inimesega? 


Tema suhtumine petmisesse

Kui te olete sellel teemal rääkinud, suhtub ta petmisesse suhteliselt vabalt. Talle valmistab isegi nalja see, kuidas ta sõbrad on oma naisi petnud. Ta võtab seda väga kergelt ja kui sa esitad talle küsimusi tema enda käitumise ja hoiaku kohta, katsub ta sind segadusse ajada, hakates naljatama selle teemaga nii, et sa ei saa sõnagi tõsiselt võtta, mida ta ütleb. Kuidas ka ei ole, ta ei ole kunagi öelnud, et tema meelest oleks see vale või midagi, mida ei tohiks lubada. 

 

Ta pakub üle

Vaevalt olite te kohtunud, kui ta sind juba tähelepanuavaldustega üle külvas ja ütles, et ta on kogu elu ainult sind oodanud ja te olete teineteise jaoks loodud. Hoolimata sellest, et te teineteist nii vähe tundsite, tundus sulle, et ta pakub üle ja ei ole siiras. Tema tunded ei saanud ju olla nii suured, kui te alles tuttavaks olite saanud. Ta oli meeldiv aga tema käitumine tundus kahtlane. 

 

 

 

 

Ta on juba petnud

Kui sa oled kuulnud, et ta on juba petnud kedagi ja olnud truudusetu, siis suure tõenäosusega petab ta ka sind. Truudusetu inimene ei hakka rääkima esimesel võimalusel sellest, mis ta on teinud. Aga ta ei hakka sulle ka kunagi tunnistama, mille pärast tema suhted on lõppenud ja samal põhjusel ei räägi ta kunagi sulle oma eksidest.

 

Ta oskab hästi valetada

Ta valetab nii, et suu suitseb. Ta valetab kõigile: oma ülemusele, sõpradele ja isegi sinule. Mis siis, et ta valetab täiesti tühistel põhjustel aga ta teeb seda nii loomulikult, et kõik jäävad uskuma. Ta ise jääb ka oma valesid uskuma ja ei tea enam ise ka, mis on tõde ja mis on vale.

 

Ta on armukade

Truudusetud inimesed teavad, kui lihtne on petta ja selle tõttu kahtlustavad nad kõiki truudusetuses. Kui sa kohtud inimesega, kes kogu aeg jälgib kõiki su tegusid ja käikusid kohe algusest saadik ning kahtlustab kogu aeg, et sa teda kellegagi petad või kritiseerib seda, kuidas sa riides käid, siis põgene enne, kui on hilja. 

 

Ta on egoist

Ta tahab, et kõik saaks tehtud nii nagu tema seda tahab, ta ei arvesta teiste arvamusega, ta ei oska jagada, ta alandab sind kogu aeg. Kui see nii on, siis suure tõenäosusega on ta truudusetu. Nii on tal kergem õigustada oma käitumist.  

 

 

 

 

Pärilikkus

Mõnede teaduslike uuringute järgi on enamikul inimestel, kes oma kaaslast petavad, olnud vanemad, kes on samuti petnud. Isegi, kui põhimõtteliselt mõistab ta hukka vanemate käitumist, võib ta ikkagi ka ise oma kaaslast  petta.

 

Ta on kergemeelne

Inimestel, kel on palju suhteid olnud siin ja seal, on raske leppida ainult ühe inimesega. Eriti, kui tegemist on seelikukütiga, kel on harjumus naisi koguda. Teda on võimatu muuta. 

 

 Ta ei taha eriti rääkida oma eraelust

Te suhtlete juba mõnda aega aga ta ei ole ikka veel sind tutvustanud oma sõpradele ega lähedastele. Selles ei ole iseenesest midagi imelikku aga samas võib see olla ka märgiks, et tal on juba keegi, kes tunneb tema lähedasi hästi ja ta leiab, et ta ei hakka oma olemasolevat suhet sinu pärast ära rikkuma.  


Ta ei ole kunagi üksi olnud

Ta pole kunagi vallaline olnud. Tal on olnud palju juhusuhteid, mis on leidnud alati kiire lõpu. Ta nagu ei oska üksi olla ja selle tõttu leiab sulle ka asendaja kohe, kui selleks peaks vajadus tekkima (kui sa oled füüsiliselt või emotsionaalselt eemal).




 

 

 

 

 

 

 



Kommentaare ei ole