{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et ta armastab ikka veel oma eksi

    foto : pixabay / pepperminting    Endist suhet on raske...

 

 

foto : pixabay / pepperminting

 

 Endist suhet on raske unustada. Ühiseid mälestusi ja asju, mis seovad, on nii palju. Kuidas teada saada, kas su kaaslane armastab ikka veel oma eksi? 


Ta räägib palju oma eksist

Peale pikka suhet või suhet, mis on alles hiljuti lõppenud, on normaalne, et su kaaslane aeg-ajalt oma eksist räägib. Kui te olete aga juba mõnda aega koos ja ta kogu aeg oma eksist räägib, pidevalt tema nime mainides, on sul küll õigus kahtlustada seda, et ta tunded pole veel kadunud. 

 

Nad on väga lähedased

Selles pole midagi halba, kui inimesed hoiavad ühendust. Lõppude lõpuks oli see inimene tema jaoks oluline ja kui nad läksid sõbralikult lahku, on ka normaalne, et neid huvitab teada saada, kuidas teisel läheb ja saavad isegi mõnikord kokku. Kui nad aga vahetpidamata suhtlevad ja kokku saavad, on võib-olla nende vahel midagi enamat, kui sõprus. 

 

 

 

 

Ta hoiab kõik ühised mälestusesemed ja kingitused alles, mis endine kaaslane talle tegi

Muidugi, kui just tegemist pole koeraga, mille eks talle kinkis, ei ole su kaaslasel ainsatki põhjust, miks hoida alles asju, mida eks talle kinkis ja veel nii nagu oleks tegemist reliikviatega. Kui eksi kingitud südamega kaisukaru on ikka veel su kaaslase toas aukohal, on midagi valesti. 

 

Su kaaslane on kursis iga viimase seigaga oma eksi elus

Ta teab absoluutselt kõike, mida ta eks teeb: teab, kuhu ta tööle võeti; teab, millise autoga ta sõidab nüüd; teab, millise mööbli ta viimati ostis. Su kaaslane ei tunne kunagi sellist huvi mitte kellegi teise elu vastu. Ja ta mäletab kõike, mis on eksiga seotud.  

 

 

 


Ta veedab liiga palju aega suhtlusvõrkudes

Su kaaslane vastab igale oma eksi kommentaarile või postitusele, tänu millele ta on oma eksiga kogu aeg ühenduses. Ta vaatab oma eksi viimaseid postitusi, pilte ja staatuseid. Imelikul kombel pole ta märganud pilte, mida sina panid oma seina peale. 

 

Ta kritiseerib liiga palju oma eksi

Nagu mõned väikesed lapsed, näitavad osad oma tundeid välja, olles teise vastu ebameeldiv. Kui su kaaslane kritiseerib absoluutselt kõike, mis on tema eksiga seotud, võib see olla märgiks, et ta ikka veel oma eksi peale mõtleb. 


Ta ei taha teha seda, mida ta on juba oma eksiga teinud

Kui nad olid koos, siis oli neil oma söögikoht, kus neile meeldis söömas käia; samuti oma kino, kus nad alati käisid uusi filme vaatamas; oma laul jne. Nagu igal paaril. Nüüd aga peaks ta vähem rõhku kõigele sellele panema. See on  normaalne, kui ta mäletab, et ta käis selles või teises kohas oma eksiga, kui ta aga sinuga sinna minna ei taha, sest ta käis seal endise kaaslasega, võib see olla sellepärast, et ta ei taha sinuga mälestusi sinna, kus ta käis inimesega, kes oli ja on ta südamele kallis. 

 

 

 


Talle ei meeldi eksi uuskaaslane

Kui ta saab teada, et ta eksil on keegi, siis katsub ta teada saada nii palju, kui võimalik, selle inimese kohta ja kritiseerib teda nii, et maa on must olgugi, et ta teda isegi ei tunne. Võiks isegi öelda, et ta on armukade ja leiab, et see inimene pole tema eksi väärt. 

 

Ta võrdleb sind oma eksiga

Suhte alguses tulevad ikka teemaks mõned võrdlusmomendid, selles pole midagi imelikku ja see läheb tavaliselt ajaga mööda. Kui te olete koos aga juba mõnda aega ja ta ikka jätkab samal teemal, et tema endine tegi paremini süüa ja tema eksile meeldis rattaga sõita, siis on ta ilmselt ikka veel kinni oma endises suhtes.  


Ta on sulle seda tunnistanud

Vähemalt on see selge ja sa ei pea enam oma pead murdma. Ta tunnistas sulle, et mõtleb ikka veel oma eksi peale. Vähemalt on ta sinu vastu aus. Küsi temalt, miks ta üldse sinuga koos on.

 

 



 

 

 



Kommentaare ei ole