{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et aeg on see suhe lõpetada

foto : pexels / Engin Akyurt      See, kui sa aeg-ajalt tab...

foto : pexels / Engin Akyurt

 

 

 See, kui sa aeg-ajalt tabad end mõtlemast oma suhte tuleviku üle, on täiesti normaalne ja isegi vajalik. Mõnikord aitab see muuta teie omavahelist suhet paremaks, pannes sind aru saama, mida sa oma kaaslase juures tegelikult kõige rohkem hindad, mis sulle tema juures meeldib, mida sa temaga jagad ja miks te üldse koos olete. Liigne nostalgia ei ole ka hea, sest sellisel puhul võivad kunagised väga ilusad mälestused, mis on nüüdseks minevikuhõlma jäänud, sind pimestama hakata. Enne aga, kui hakata mõtlema lahkumineku peale, mõtle korralikult järele ja koosta nimekiri poolt- ja vastu punktidest. Pane kirja kõik oma paarisuhte plussid ja miinused. Oled sa õnnelik praegu oma elus? Kas sa oled koos oma kaaslasega harjumusest või seovad teid tugevamad tunded? Ega teie vahel ei ole sõltuvussuhet? 

 

 

Sa võid olla natuke egoistlik ja mõtelda seda nimekirja koostades kõigepealt iseenda peale ja alles siis oma kaaslase peale. Kas su kaaslane on sinuga õnnelik? Kas ta on sinuga rahul? 

Kindlasti ei maksa ka ära unustada, et kõik suhted on erinevad. Ka armastus muutub aja jooksul. Selline on elu. Millised märgid aga viitavad sellele, et aeg on see suhe ära lõpetada? 


Pidevad tülid

Teil on raske teineteisest aru saada. Kumbki teist ei ole valmis ka pingutama selleks, et teise vaatenurka paremini mõista. Teil on suured suhtlemisprobleemid. Piisab ühest väikesest sõnast, et kogu õhtu oleks rikutud. Lõpuks olete te mõlemad ärritunud ja heidate vihasena magama ilma, et oleksite ära leppinud. Parem oleks kohe probleemid laheneda enne, kui olukord hullemaks läheb. Kui sa ei tee seda, siis ilmselt ei huvita see sind ja sinu kaaslasel ei jätku ka enam kannatlikkust, et asju siluda. Sellepärast sa oledki oma eluga lõksus. 

 

 


Liiga suur rutiin

Hommikul lähete te tööle, terve päeva olete ära, õhtul tulete koju, teete süüa, hoolitsete laste eest, vaatate telekat ja uinute selle ees. Ja nii lähevad päevad, nädalad ja kuud. Iga uus päev sarnaneb eelmisele. Te ei käi enam kuskil koos, teie vahel ei ole enam mingit kirge. Igal aastal käite te puhkamas samas kohas, samal ajal ja samade sõpradega. Sa tunned aeg-ajalt, et selline harjumuspärane elu lämmatab sind ja sa tahaksid midagi muuta oma elus. 

 

Pealetükkivad lähedased

Sulle meeldivad üldiselt küll su sugulased aga sa ei saa ühest inimesed aru, et miks ta sekkub asjadesse, mis temasse ei puutu. Tal on alati oma sõna sekka öelda, arusaamatu lihtsalt. Võtame näiteks laste kasvatuse või siis selle, kuidas kodus võiks kõik olla, rääkimata sellest, millised riided sulle paremini sobivad ja kas see juuksevärv sulle üldse istub või mitte. Lisaks kõigele said sa juba ammu aru, et ta oli suures vaimustuses sinu kaaslase eksist, kelle nime ta nii tihti suhu võtab, kui võimalik : "Küll Helen oskas ikka hästi seda salatit teha, tal tuli alati kõik nii välja. Sa sobisid temaga nii hästi, Kaido! On sul uudiseid, kuidas Helenil läheb praegu? ". Kõige hullem on see, et tundub nagu see ei häiriks mitte kedagi peale sinu. Sinu kaaslane ei tee teist nägugi, samal ajal, kui sina sisemiselt keed ja pulbitsed. Sa oled sellele tädile selgeks teinud mitu korda, et teie suhe on teie omavaheline asi ja sa ei hakka midagi muutma kellegi pärast. Aga sa tunned, et sinu kannatlikkusel on ka piirid. 

 

 

Sa igatsed millegi muu järele

Aeg on väärtuslik ja aega tuleb hoida. Ära lase oma suhtel hääbuda. Mine mõneks ajaks eemale ja vaata, kuidas asjad arenevad. Lahusolek võib teile kasu tuua. Parimal juhul viib see teid jälle kokku, halvemal juhul kinnitab su kahtlusi ja sa saad ise ka aru, et sa tõesti ei taha enam oma kaaslasega koos olla. Te olete lihtsalt liiga erinevad. Kõik see, mis sulle varem tema juures meeldis, muutus korraga vastikuks ja ebameeldivaks. Juba ammu ei vaata te enam samas suunas vaid olete mõlemad muutunud. Su plaanid on muutunud ja sa tahad näha elu läbi teise vaatenurga. Parem on selline suhe siis lõpetada. Vähemalt mõneks ajaks, sest mõnikord juhtub, et kaks südant leiavad teineteist taas hiljem. Kes teab? 

 

Kommentaare ei ole