{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

     9. veebruaril on noorkuu Veevalaja märgis, mis jääb sinu märgiga vastasseisu. 13. veebruaril siseneb Marss Veevalaja mä...


 

 

 9. veebruaril on noorkuu Veevalaja märgis, mis jääb sinu märgiga vastasseisu. 13. veebruaril siseneb Marss Veevalaja märki. Koos sellega algab muutuste ajajärk sinu elus. 19. veebruaril siseneb Päike Kalade märki. 23. veebruaril jõuab Merkuur Kaladesse. 24. jaanuaril särab taevas täiskuu Neitsi märgis. 


Armastus

Veebruarikuu võib ajada paljud paarid lahkumineku äärele, kõige parem oleks sellepärast võtta kõike rahulikult ning mitte süüdistada alati teist inimest. Eriti siis, kui teil on lapsi. Mis puutub vallalistesse, siis neil tuleb veel varuda kannatlikkust. Sellel aastal võib armastus küll su ellu jõuda aga tõenäoliselt tuleb sul veel oodata. Ilmselt enne kevade algust ei maksa sul unistama hakata. Loomulikult ei takista see sul kohtamast toredate inimestega aga need suhted ei jää kahjuks püsima. 


Tervis

Nii nagu jaanuaris, peaksid sa olema heas vormis ning optimistlikult häälestatud. Kõik igapäevased probleemid õnneks su tervist ei puuduta. Sa teed sporti, liigud palju ja oled tegus. Isegi, kui eraelus ei lähe kõik sinu soovide kohaselt, leiad sa võimaluse, kuidas pingeid maandada. 

 


Töö ja raha

Sa ei jää käed rüpes istuma sellel kuul. Ja tööst sul juba puudust ei tule. Aga midagi uut ka silmapiiril ei ole. Vähemalt praegu mitte. Sa keskendud oma töökohustuste täitmisele ja ei lase end mitte millestki häirida. Sa tead, kuidas teha vahet era- ja tööelul. Kui sa oled aga tööotsingutel, siis praegune aeg pole sinu jaoks kõige soodsam. 


Pere ja sõbrad

Veebruaris leiad sa ikka aega, et oma sõpru ja lähedasi külastada. Sõbrad ootavad sind avasüli. Ja nii nagu jaanuaris, vajad sa oma lähedasi selleks, et tunda end paremini. Üksindus ei meeldi sulle sugugi. Sa kardad vaikust ning ei taha üksi jääda. Ometi pead sa ühel või teisel hetkel elada ka oma elu. 



Kommentaare ei ole