{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

     Armastus Kodune õhkkond peaks olema ilus ja romantiline. Sa tunned ennast hästi, oled rahulik ega hakka tegema liiga e...


 

 

 Armastus

Kodune õhkkond peaks olema ilus ja romantiline. Sa tunned ennast hästi, oled rahulik ega hakka tegema liiga ennatlikke tagajärgi. Sa ei vaja ka teiste arvamust, elad oma elu nii nagu sina seda tahad ja see õnnestub sul hästi. Kui sa oled vallaline, peaks armastus tulema su ellu ühel või teisel moel. Vaata ainult, et see oleks ikka see, mida sa ka tahad, et mitte oma kaaslase südant pärast murda. 

 

Töö

Sa katsud olla parem ja heatahtlikum oma kolleegide vastu aga tundub, et sa pingutad sellega üle. Ole loomulikum, nii paranevad ka su suhted iseenesest. Ãœle pingutades tekitad sa vastupidise efekti ja saad oodatust teistsuguseid tulemusi. Mis puutub rahaasjadesse, siis on sind ees ootamas üsna hea nädal, kui sul on võimalusi investeerimiseks, siis tee seda. 

 

 

 

Tervis

Kes aeglaselt sõuab, see kaugele jõuab. Sa tunned suuremat väsimust viimasel ajal ja selle tõttu kimbutavad sind ka külmetushaigused. Midagi tõsist pole sul vaja karta aga katsu hoolitseda natuke rohkem enda eest ja ära unusta vitamiine. Su organism vajab natuke turgutust. 

 

Tuju

Mõtle positiivsemalt

Kommentaare ei ole