{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

     Noorkuu on taevas Veevalaja märgis 9. veebruaril. 13. veebruaril siseneb Marss Veevalaja märki. Päike jõuab sinu märki ...


 

 

 Noorkuu on taevas Veevalaja märgis 9. veebruaril. 13. veebruaril siseneb Marss Veevalaja märki. Päike jõuab sinu märki 19. veebruari. Merkuur liitub Päikese ja Saturniga 23. veebruaril. 24. veebruari särab taevas täiskuu Neitsi märgis. 


 Armastus

Tõenäoliselt katsud sa muuta oma suhet natuke kuumemaks sellel külmal veebruarikuul. Sa peaksid olema palju kirglikum ja sensuaalsem. Sa võid rahulik olla, su kaaslasele peaks selline asjade käik meele järgi olema. Kui sa aga oled vallaline, siis käid sa ilmselt veebruaris palju väljas. Sul on ainult üks soov: leida oma ellu õige inimene, see, keda sa nii kaua oodanud oled. Sa ei lähe kerget teed pidi ja oled valmis kõikideks takistusteks. Sa tahad kõike või üldse mitte midagi. 

 

Tervis

Jaanuarikuu tõi sulle kaasa terviseprobleeme, mis võtsid sinult jõudu ja energiat ära. Nüüd oled sa aga taas heas vormis aga hoia ennast siiski ja ära kurna oma organismi kohe ära. Katsu leida aega ka spordi tegemiseks. 

 

 

Töö ja raha

Väga hea kuu on sind ees ootamas. Kõik läheb hästi. Need, kes tööd otsivad, võivad leida huvitavaid pakkumisi. Valmista ennast töövestlusteks alati eelnevalt ette ja ära jäta midagi juhuse hooleks.

 

Pere ja sõbrad

Veebruaris ei hooli sa enam nii palju väljas käimisest, erinevalt eelmistest kuudest, mil sa jõudsid tegeleda mitme asjaga korraga. Sa käid vähem ka sõpradega läbi ja keskendud rohkem oma kodule. Sa tahad veeta rohkem aega oma pereringis. Kui sa oled aga vallaline, siis tõenäoliselt ei hooli sa kodus istumisest. 

Kommentaare ei ole