{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : kas sa oled ümbritsetud siirastest inimestest või neist, kes sind ära kasutavad?

   See isiksusetest aitab välja selgitada, millistest inimestest sina ümbritsetud oled. Vaata, mida sina selle pildi peal kõige esime...

 

 See isiksusetest aitab välja selgitada, millistest inimestest sina ümbritsetud oled. Vaata, mida sina selle pildi peal kõige esimesena märkad ning loe seejärel vastuseid. See annab sulle teada, kui palju sul tegelikult tõelisi sõpru on.

 


 


 

NAINE

Kui sa nägid kõigepealt naist selle pildi peal, tähendab see, et mõned su sõbrad ei ole nii siirad nagu sulle paistab. Tegemist on inimestega, kes võtavad sinuga ühendust ainult siis, kui neil endil sind on vaja. Sina leiad, et selles ei ole midagi halba ent tegelikult on nii, et nad on sind päris palju ära kasutanud oma isiklike huvide pärast. Nad kasutavad ära sinu head südant aga ei tule kunagi ise oma abi pakkuma, kui sinul on neid vaja. Sa oled hea inimene, lojaalne ja sõbralik, hoolid oma lähedastest. Nemad aga ei ole sellised nagu sina ja sellepärast sa saadki kogu aeg haiget. Isegi, kui mõni sinu sõber peaks vajama su abi südaöösel, oled sa valmis aitama kohe. 

Nii kaua, kui nemad sinu pärast ei ole valmis sõrmegi liigutama, peaksid sa nendega ettevaatlikum olema. Nad ei tee head sinu vaimsele tervisele ja kui sa järele mõtled, on nad toonud su ellu ainult probleeme ja tüli kaasa. Oma südames sa ju tead seda juba ja tead, millistest inimestest jutt käib. Neid ridu lugedes mõtled sa juba kahe sellise inimese peale. Võib-olla peaksid sa nendega edaspidi vähem suhtlema? 

 

 

 

Mis puutub ülejäänusse, siis on sul ka häid sõpru, isegi väga häid sõpru, kelle jaoks sa oled tähtis ja kes sinust hoolivad. Nad on lojaalsed, sa võid nende peale kindel olla, kui sul peaks neid vaja olema, on nad sinu jaoks olemas. Sõprus on vastastikune, mitte ühepoolne. Just selliseid inimesi vajad sa rohkem oma ellu, tänu nende toetusele suudad sa ellu viia ka oma eesmärgid. Loomulikult ei sõltu sinu plaanid ja eesmärgid üksnes teistest ja nende abist aga tähtis on olla hästi ümbritsetud selleks, et minna oma eluga edasi. Sa vajad inimesi, kes sinusse usuvad, täpselt nii nagu sina usud neisse ja kes on sinu jaoks olemas. Igasugune suhe, kus on omakasu mängus, ei ole normaalne ja hea. Vali, kellega sa suhtled ja su elu kvaliteet muutub paremaks. 

 

LILL

Kui sa nägid lille selle pildi peal, tähendab see, et su ümber on tõelised sõbrad. Kusjuures mõndasid neist tunned sa juba pikki aastaid, kui mitte aastakümneid. Need on inimesed, kelle peale sa võid alati kindel olla ja kelle jaoks sina oled alati olemas. Nad on sinu tõelised liitlased, ükskõik, mis ka juhtuma ei peaks, sa tead, et nad on olemas ja toetavad sind. Nad hoolivad sinust, muretsevad sinu pärast ning aitavad sind. On selleks sõbraks siis mõni töökaaslane või endine lapsepõlvesõber, sa tead, et selline sõprus on kulda väärt. Nad ei hakka sinust halvasti rääkima sinu selja taga. 

 

 

Vastupidi, nemad kaitsevad sind isegi siis, kui te ei ole koos, kui keegi peaks sinu kohta halvasti rääkima. Nad ei hakka sind alandama ega pilkama, ei teiste ees ega omaette, sest nad teavad, et nii ei tehta. Ka teil tuleb ette erimeelsusi, ka teie võite nalja teha teineteiste aadressil aga te ei lähe kunagi sellega üle piiri. Sa ei taha teha oma sõpradele meelega haiget. Kui teine peakski millegagi eksima, siis aitad sa tal olukorda selgitada.

Sa oled samuti hea sõber teistele, sulle on seda mitu korda juba öeldud. Sa oled heatahtlik ja abivalmis. Sa oled sõber, kes teab, kui tähtis koht on sõpradel elus. Sa oled õigel teel. Hoia oma sõpru.

Kommentaare ei ole