{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks laupäev toob tõe välja ja võib paljastada nii mõnegi suure saladuse

foto : pixabay / Geralt      Maskide langemise aeg on kätte...

foto : pixabay / Geralt

 

 

 Maskide langemise aeg on kätte jõudmas. Laupäeval, 20. jaanuaril, kell 20:42, sisenevad Päike ja Pluuto koos Veevalaja märki. Ja sellega saavad probleemid alguse. Kui Päike ja Pluuto on määranud teineteisele kohtumise samas kraadis, on selle taga alati midagi. Muretsemiseks pole aga põhjust, sest õnneks leiab selline asi aset vaid üks kord aastas, mõnikord ka rohkem, olenevalt Pluuto retrograadidest. Mida see meile aga kaasa võib tuua? Kõik varjatud saladused peaksid päevavalgele tulema. Enam ei ole võimalik edasi vait olla. Nii mõnigi otsustab end kokku võtta ja öelda välja oma tõelise arvamuse või tunnistada üles selle, mis tal südamel on. 


Varjust valguse kätte

Päike sümboliseerib valgust, Pluuto sümboliseerib aga meie varjukülge. Sellepärast peakski eesolev nädalavahetus tooma valgust varjatud saladustele. Kõik see, mis ei andnud hinges rahu, võib avalikuks tulla. Hirmud, kartused, häbi, süükoorem ja kõik see, millest sa pole kunagi julgenud rääkida, võib päevavalgele tulla. Võib-olla see ei olegi nii halb? 

 

 


Milliseid tähemärke puudutab see kõige rohkem? 

Ehkki tegelikkuses ei jäta selline planeetide seis mitte kedagi puudutamata, mõjutab see siiski osasid tähemärke rohkem, kui teisi. Näiteks nagu Pluuto väikest kaitsealust Skorpionit. Skorpion - kes tavaliselt on ometi nii salapärane, kui asi puudutab teda ennast - võib korraga kõik välja öelda, mis ta on seni hinge taga hoidnud. Kui sinu tõusumärk peaks aga olema Pluuto, puudutab see ka sind. Kõikide märkide järgi on sind ees ootamas nädalavahetus, täis ootamatuid vahejuhtumeid ja sündmusi. Ent samuti puudutab see kolme teist tähemärki. 

Kõigepealt Lõvi. Seda enam, et Lõvi märki valitseb Päike ise. Lõvi ei ela minevikus, tal ei ole harjumuseks mõtelda kogu aeg selle peale, mis juhtus, et sellel nädalavahetusel võib ka tema tunda vajadust rääkida kõigest, mis tal südamel on ja millest ta on nii kaua vaikinud. Ta võib minna isegi kaugemale ja öelda kogemata välja kogu tõe. 

 

 

Seejärel Veevalaja, kuna Pluuto ja Päike on sisenemas tema märki. Veevalaja on suur idealist, keda tõukab tagant suur kohusetunne, ta ei suuda enam vait olla, nähes suurt ebaõigust. 

Samuti Sõnn, kelle tähemärk on Skorpioni märgiga vastasseisus ja kes võib eesoleval nädalavahetusel tunda suurt sisemist maavärinat enda hinges. Täpselt ei ole teada, kas selle põhjuseks on Pluuto ja Päikese sisenemine Veevalaja märki või tema enda tuju sellest ajast, kui Veevalaja planeet Uraan tema märgis on, ent kuidas ka ei ole, Sõnn ei suuda enam vait olla ja teist nägu teha. Ta otsustab, maksku, mis maksab, tuua tõe päevavalgele - tahavad teised siis seda kuulda või mitte.

Kommentaare ei ole