{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks 11. jaanuari noorkuu Kaljukitses toob kõigile head õnne ning häid võimalusi kaasa

foto : unsplash / Yeshi Kangrang      Sellel neljapäeval, 1...

foto : unsplash / Yeshi Kangrang

 

 

 Sellel neljapäeval, 11. jaanuaril, on taevas selle aasta esimene noorkuu Kaljukitses, mis toob enesega kaasa head energiat. 

Tegemist on selle aasta esimese Kuu faasiga ja esimese noorkuuga peale Merkuuri retrograadi lõppu, erinevate astroloogide saavad tänu selle noorkuu energiale paljud asjad selgemaks. 

Kui sa ei ole veel otsustanud, mida sa sellel aastal ära tahaksid teha, et oma elu paremaks muuta (raha, töö, armastus), siis ära praegu otsusta midagi ja lase noorkuul end üllatada. Noorkuu toob vastused sinu küsimustele, juhatades sulle õige suuna kätte. 

Kuna Kuu loomine leiab aset vaid loetud päevad peale uue aasta algust, on ta ideaalne uue alguse tegemiseks oma elus. Alusta uue peatükiga oma elus ja liigu oma unistuste suunas, noorkuu aitab sul viia oma eesmärke ellu. 

 

 

Paremat hetke oma eesmärkide ja plaanide paikapanemiseks ei ole olemas, kui sa tahad kindel olla, et hea edu toetab sind kõikides sinu ettevõtmistes, tuleb sul praegu teha oma elus uus algus. Paljud sinu paika pandud eesmärgid peaksid täituma 22. juuni või 21. juuli täiskuu ajal.

Seekordne noorkuu on ka hea selleks, et mõtelda millist tööalast tulevikku sa endale sooviksid. Kui sa oled selle endale selgeks teinud, leiad sa võimalused ja vahendid, mida sa otsid ning asjad hakkavad liikuma just õiges suunas. 

Kaljukits paneb meid nägema kaugemale. Astroloogide sõnul on sellel noorkuul meie jaoks varuks oma osa üllatusi, tänu millele saavad nii mõnedki plaanid ellu viidud.  

4. jaanuaril sisenes ettevõtlik ja tegus Marss Kaljukitse märki. 11. jaanuaril, kui noorkuu on Kaljukitses, on õige hetk eesmärkide paika panemiseks eesolevaks aastaks. 13. jaanuaril siseneb Merkuur omakorda Kaljukitse märki, aidates sul vaadata üle oma plaane ja eesmärke eksperdi pilguga. Planeedid hoolitsevad selle eest, et sa viiksid sellel aasta oma eesmärgid ellu, seega kasuta seda maagilist hetke ära. 




Kuidas mõjutab 11. jaanuari noorkuu sinu tähemärki? 

JÄÄR 

Suuremad tööalased muutused on sind ees ootamas. Kõiki sinu ettevõtmisi saadab suur edu. Mitmed head võimalused on tekkimas. Ära maga seda hetke maha vaid tegutse.


SÕNN

Kõikide märkide järgi tundub, et sa oled hetkel tulevikuplaane koostamas, mis võivad olla seotud reisimisega. 


KAKSIKUD

Noorkuu võib tuua muutuseid, mis on seotud töö või rahaga ja mis peaksid muutma su elujärge paremaks. 


VÄHK

Noorkuu aitab sul panna paika plaane selleks aastaks, kirjuta üles kõik, mida sa ise tahaksid ära teha, kui sul oleksid kõik võimalused selleks. 


LÕVI

Hea oleks, kui sa teeksid oma elus uue alguse ja unustaksid kõik selle, mis sind kuhugi ei vii aga mis võtab ära su hingerahu ja paneb sind muretsema. 

 

 


NEITSI

Kõikide märkide järgi tundub, et seekordne noorkuu toob sinu ellu ühel või teisel moel armastust. 


KAALUD

Selle aasta alguses soovitavad planeedid sul vabaneda kõigest sellest, mis sind koormab.


SKORPION

Võib-olla on sul raske hetkel aru saada, mis sinuga lahti on. Sa tunned rahutust ja ärevust. Võib-olla mõtled sa liiga palju oma probleemidele, selle asemel, et otsida võimalusi ja lahendusi? Pane kirja kõik oma soovid ja lase noorkuul imesid teha. 


AMBUR

Seekordne noorkuu toob sulle rahaõnne kaasa, seega tee ruumi oma rahakotis. Raha hakkab tulema nii uksest, kui aknast. 


KALJUKITS

Kuu loomine toimub sinu märgis, seega on loomulik, et see just sind kõige rohkem puudutab. Neljapäevane päev peaks sulle tegema ühe väga hea üllatuse. 


VEEVALAJA

Muretsemiseks pole põhjust, sest kõik läheb hästi. Noorkuu saadab sulle head energiat. Unista suurelt, su unistused võivad täituda. 


KALAD

Noorkuu energia teeb sulle ainult head. Ära unusta panna kirja oma soove ja unistusi.

Kommentaare ei ole