{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised on kõige meeldivamad tähemärgid?

  foto : pixabay / JillWellington      Ta on õlg, mille naj...

 

foto : pixabay / JillWellington

 

 

 Ta on õlg, mille najal kõik nutavad, ta on inimene, kelle juurde minnakse, kui on vaja nõu või jagada muret. Ta on see tark inimene, kellega kõik tahavad läbi käia. Ta on avatud meelega ja sümpaatne. 

Sa võid talle rääkida rahuliku südamega kõik oma saladused, ta ei mõista kunagi sind hukka. Ta võitleb eelarvamuste vastu, ei talu kuulujutte ega pea tähtsaks teiste arvamust. Kui keegi peaks ütlema : "Jah, aga ..." siis lõpetab ta kohe vestluse. Ta on avatud meelega inimene, kelle sarnaseid kohtab harva. Miks see nii on? Vastust teavad planeedid. Igal sodiaagimärgil on oma isiksus. On need, kes tõmbavad teisi ligi ilma, et nad isegi teaksid miks, on neid, kes on üliaktiivsed ja tegusad ja on neid, kes armastavad korda ning rahu. Igal on omad tugevad ja nõrgad küljed. 

 

 


Milline tähemärk ei kannata eelarvamustega inimesi? 

AMBUR

Kui ta oli väike, unistas ta täiuslikust maailmast, kus ei ole ebaõiglust. Ta tahtis kaitsta kõiki olendeid. Kasvanud suureks, ei ole tema ideed ja mõtteviis palju muutunud. Ambur on alati valmis teiste kaitseks välja astuma. Ta võitleb ebaõigluse vastu ja usub, et igas inimeses on midagi head. Ta on teadmistehimuline ja otsib lakkamata elu mõtet. Ta on seikleja oma hingelt, talle meeldib kõik, mis on uus ja tundmatu. Ta on valmis minema nelja maailma otsa, lootusega õppida midagi uut inimeste ja maailma kohta. Selle soovi on talle pärandanud tema planeet Jupiter ja asteroid Chiron. Jupiter on hea õnne planeet, Chrion aga tarkuse ja tervenemise taeevakeha, tänu nendele vaatabki Ambur mõistva pilguga kogu maailma. Ta oskab inimeste muresid ära kuulata, tal on alati mõni rahustav sõna teiste jaoks varuks, Ambur kohaneb ruttu igas olukorras. Ta on paindliku loomusega ja oskab luua sidemeid inimeste vahel. Lisaks sellele on ta ääretult meeldiv inimene, avatud meelega, ei mõista kedagi hukka ja lisaks seda kõike tõestanud laialdaselt. 

 

 


Selle tähemärgi esindaja usub, et igas inimeses on midagi head

KALAD

Ta on inimlik ja mõistev, ta on kõige elavaga ühenduses. Tänu oma planeedile Neptuunile on ta avatud meelega. Lisaks on ta suur unistaja, kellel on tugev kujutlusvõime. Ta ei kuule ega näe, vaid tunnetab kõike oma meeltetajuga, mis ta ümber toimub. Ta oskab lugeda ridade vahelt, näha seda, mis teistele jääb nähtamatuks, ta teab kohe, mis lahti on ja näeb teiste hinge. Ükskõik, milline siis olukord ka ei ole ja milliste inimestega tal tegu ei ole, ta on otsustanud näha kõiges midagi head. Sellepärast tema lähedased teavadki, et nad võivad talle oma saladusi rääkida kartmata, et ta neid hukka mõistaks. Kalade esindaja leiab alati õiged sõnad ja teab, mida teha selleks, et teisi rahustada. Temaga probleeme ei eksisteeri, on ainult lahendused. Ta on nii tundlik, et ta katsub igas olukorras kompromisse teha. Ta ei taha kedagi solvata. Otse vastupidi, ta tahab teistele rõõmu valmistada. Ja sellepärast ta ongi äärmiselt meeldiv inimene. 

 

 


Avatud meel on selle tähemärgi esindaja teine nimi

KAKSIKUD

Ta on oma loomuselt optimistlik, ta katsub alati teha kõik, et ka teised tunneksid end hästi. Tema suurim unistus on kohtuda võimalikult paljude inimestega. Teda kaitseb suhtlemise- ja tarkuse planeet Merkuur, mille tõttu Kaksikutele meeldibki nii palju suhelda. Kaksikud tahavad mõtteid vahetada, rääkida, lobiseda, naerda ja teha teiste tuju heaks. Iga inimene on tema jaoks nagu energia allikas, mis annab talle jõudu. Ta tahab kõigega kursis olla ja kõike teada saada. Nii teiste, kui elu ja olu kohta. Ta ei ole eelarvamustega, oskab inimestega suhteid luua , tõmmates teisi lausa ligi. Kõik usaldavad talle midagi, kõik tunnevad ennast temaga hästi, sest paar tema öeldud sõna võivad muuta terve päeva ilusaks. Ta on see sõber, ilma kelleta sa läbi ei saa ja õpetaja, tänu kellele sa oled iga päev targem. Meil kõigil on vaja ühte Kaksikut oma ellu.


Kommentaare ei ole