{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline erinevus on detsembri- ja jaanuarikuus sündinud Kaljukitsedel?

     Kui ka sinul on tunne, et sa ei ole vist õige Kaljukits, sest sa oled sündinud detsembrikuus, siis on sellele olemas om...


 

 

 Kui ka sinul on tunne, et sa ei ole vist õige Kaljukits, sest sa oled sündinud detsembrikuus, siis on sellele olemas oma seletus. Astroloogide sõnul on sul isegi õigus. 

Kindel on see, et lääne astroloogia järgi on kõik need, kes on sündinud 21. detsembri kuni 20. jaanuari vahel, Kaljukitse tähtkujust. Aga mis siis seletab seda, et kõik Kaljukitsed ei ole ühesugused? Esimene vastus on selline : astroloogia ei ole teaduse haru. Teine vastus : astroloogia ei ole küll teaduse haru ent on palju keerulisem, kui pealtnäha paistab. Millised erinevused on siis detsembris ja jaanuaris sündinud Kaljukitsedel? 


Detsembrikuus sündinud Kaljukitsed : Kaljukits küll aga mitte liiga palju

Detsembrikuus sündinud Kaljukitsed on rõõmsameelemad ja optimistlikumad, sarnanedes rohkem oma eekäijatele - Amburitele. Palju rahulikumad, lõbusamad ja ei ole nii ranged. Detsembrikuus sündinud Kaljukits oskab nurki siluda, erinevalt oma jaanuaris sündinud kolleegist. 

 

Detsembrikuu Kaljukits on samuti töökas ja asjalik, ent oskab aeg-ajalt aega maha võtta ja lõbutseda. Ta ei võta oma Kaljukitse rolli nii tõsiselt ja teda näeb rohkem naermas ning nalja heitmas, kui jaanuarikuu Kaljukitse. Detsembrikuu Kaljukits on samuti palju soojem ja spontaansem. Vähemalt nii väidavad kõik detsembris sündinud Kaljukitsed. 


Jaanuarikuus sündinud Kaljukits : töö on töö

Need, kes on sündinud jaanuarikuu esimestel nädalatel, on kõige puhtamad Kaljukitsed. Nad on tõsised, asjalikud, ranged, kannavad alati pintsakut ning triiksärki ja paistavad silma oma piinliku täpsuse poolest. Nad ei ole nii järeleandlikud ja paindlikud, kui detsembrikuu Kaljukitsed ent palju ambitsioonikamad ja realistlikumad. Neid saadad edu kõikides ettevõtmistes, sest nad on endale võtnud eesmärgiks viia kõik oma plaanid ellu, maksku, mis maksab. Jaanuarikuu Kaljukits seab endale käegakatsutavad eesmärgid ja liigub nende suunas. 

 

 

Tal on pea kindlalt õlgade peal, mida ei saa öelda nende kohta, kes on sündinud jaanuari kolmanda nädala paiku. Need, kelle sünnipäev jääb 15-20. jaanuari vahee, on küll nõudlikud ent sama originaalsed, kui Veevalajad, kes tulevad nende järel. Kolmandal nädalal sündinud Kaljukitsed on palju iseseisvamad ja ettevõtlikumad. Nad näevad kaugemale ja mitte ainult selleks, et ennast majanduslikult kindlustada vaid ka selleks, et teha tulevikuplaane. Kolmandal nädalal sündinud Kaljukitsed kasutavad natuke rohkem fantaasiat, kui jaanuari alguse Kaljukitsed ja jagavad Veevalajate idealismi. Mõnikord tundub nagu elaksid nad omas maailmas, kaugel reaalsusest.

Kommentaare ei ole