{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : miks sa ei tohi kinkida oma südant inimesele, kes on sündinud Kaalude tähtkujus

  foto : pixabay / peter pyw     Kaaludele meeldib olla sel...

 

foto : pixabay / peter pyw

 

 

Kaaludele meeldib olla seltskonnas ja tõmmata tähelepanu enda peale. Kaalud on vastupandamatud, see on fakt. Alati ja igas olukorras diplomaatilised, heatahtlikud kõikide vastu, unustamatu pilguga ja alati hea sõnu iga inimese jaoks. Ta oskab südameid võita. Selle oskuse on ta pärinud armastuse-  ja ilu planeedilt Veenuselt, mis on Kaalude märki valitsev planeet. Paberi pealt lugedes on Kaalude tähemärk igati ideaalne, paremat ei oskaks tahtagi. Aga tegelikkuses? Kahe inimese vahelises suhtes ei lähe alati kõik nii nagu me seda sooviksime, selliseid armastuslugusid tuleb ette ainult romaanides. Kaalude esindaja, olles kellegagi koos, võib samuti olla vigade ja puudustega nagu kõik teisedki. Ja sellepärast me hoiatamegi teid ette, miks hoiduda Kaaludest heaga eemale enne, kui on liiga hilja. Tänada võib hiljem.

 

 

 

Milline on Kaalude esindaja armununa? 

Kaalud on pärinud Veenuselt oskuse meeldida. Ta on oma südames suur romantik, kes teab täpselt, kuidas südameid murda. Kui sa tahad tema südant võita, pead sa teda ignoreerima, temast mitte välja tegema, tema eest isegi põgenema, hoiduma suhtlemisest mõne aja jooksul ja siis tulema tagasi korraga. Nii võid sa äratada temas huvi enda vastu. Sest tegelikult ei ole Kaaludega kunagi miski lihtne. Ta on kirglik nagu tuleleek. Ta esindab abielu, püha liitu kahe inimese vahel, hinge ja keha vahelist sidet. Selleks, et armuda, peab ta teist imetlema ja tundma huvi tema vastu. Ta on tubli õhumärk, kes tahab palju naerda ja suhelda. Üle kõige tahab ta intellektuaalset sidet. Kui sa arvad, et sa oled kõigeks selleks valmis, siis kahjuks on tal ka teine pale, mis ei pruugi sulle nii väga meeldida. Jah, Kaalude esindajal on palju häid külgi - ta on heatahtlik, oskab kuulata ja on tähelepanelik - aga ka temal on puudusi nagu kõikidel inimestel. Tal on oma varjukülg. Ta tahab kogu aeg kedagi enda ümber.

 

 

Ta paneb sind uskuma, et sa oled ainus ja eriline, et koos sinuga tunneb ta seda, mida ta iialgi pole tundnud. Et sa ei ole selline nagu teised. See tundub imeline ja isegi maagiline : ta oskab sõnu ritta seada, et panna sind uskuma nagu oleksid sa tõesti ainuke tema peas. Aga ta eelistab unustada mõned detailid oma elus, et mitte sulle haiget teha, kartusest sind kaotada. Sa hakkad teda kahtlustama ja esitad talle küsimusi. Mida rohkem sa aga uurid, seda salapärasemaks ta muutub. Ta mängib armastusega. Oma süütu palge taga varjab ennast tõeline panter. Ta tahab hoida kireleeki üleval, kartusest, et ta tüdineb sinust muidu liiga ruttu. Avalda talle armastust, ole tema vastu õrn ja hooliv ning ta jookseb minema sinu juurest. Ta on paradoksaalne, ta vajab tugevat ja hingelist armastust. Ta tahab romantilist suhet, sellist nagu filmidest võib näha ja raamatutest lugeda. Samas on tal alati varuvõimalus peas olemas, kelle poole ta pöördub, kui sinuga asjad ei peaks sujuma. Ta tahab sinu kohta kõike teada saada aga ei räägi endast nii lihtsalt. Ta tahab samal ajal kõike ja mitte midagi. Kui sa oled tema mängu läbi näinud, on juba liiga hilja. Ta on sind lõksu püüdnud, teinud sinust enda mänguasja ega kõhkle sind esimesel võimalusel maha jätmast.

 

Milline on Kaalude suurem puudus? 

Parem on, kui sa ei armu temasse, kui sa ei kingi talle oma südant, sest tema jaoks on kõik mööduv ja lühiajaline. Ta ei taha ennast siduda. Ta otsib kogu oma elu seda õiget inimest. Ta on valmis iga hetk sind maha jätma, eriti siis, kui sa peaksid ütlema, et sa kannad trussikuid. Tema jaoks ei ole hirmsamat sõna. Ta leiab, et sa oled madalalaubaline ja ta ei saa sinuga enam suhelda, sest sa ei sobi temaga kokku. Ta tahab, et te näeksite koos head välja. Tema jaoks on tähtis hoolitseda oma välimuse eest. Ta ise on loomuliku iluga, elegantne ja stiilne inimene, kes paneb kadedusest kahvatama kõik teised tähemärgid. Oma kaaslase vastu on ta väga nõudlik. Kui ta armastab, on ta valmis järeleandmisi tegema aga mitte alati. Üks väike stiiliaps ja tema armastus kaob sama ruttu, kui suve viimased päevad. On ta pealiskaudne? Jätame selle teiste otsustada.

 

 

Nüüd sa siis tead, miks sul on parem hoiduda Kaalude armastusest. Tema suurim puudus on aga see, et ta on inimene, keda sa kunagi ei unusta. Sa mõtled tema peale oma elupäevade lõpuni, sa näed teda igal pool, kuhu sa ka ei lähe. Ka tema ei jäta sind, sest ta huvitub ka hiljem, kui te olete lahku läinud, kuidas sul läheb ja mida sa teed. Ta hoiab sinuga ühendust, öeldes, et ta ei taha sind enam näha aga hiljem ta siiski helistab sulle. Ja sa võid hakata lootma, et ta ikkagi muudab meelt ja tuleb sinu juurde tagasi.

Parem on, kui sa põgened kohe, kui võimalik. Sinu väike süda on sinule selle eest tänulik ja sinu psühholoog kiidab sind, kinnitades sulle, et Kaalude esindaja ei ole sinu jaoks kõige parem valik. Parem on, kui me lõpetame selleks korraks, et need, kes on sündinud 21. septembri ja 21. oktoobri vahel, ei solvuks. 

 



Kommentaare ei ole