{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kes on Kaalude kõige paremad sõbrad?

  foto : unsplash / Briana Tozour      Kaalude tähemärgi es...

 

foto : unsplash / Briana Tozour

 

 

 Kaalude tähemärgi esindajatele meeldib palju suhelda, nad on väga seltskondlikud. Aga isegi, kui tundub, et ta sobib kõigiga, siis on inimesi, kellega ta leiab kohe ühise keele ja kellega tal on väga hea klapp. 

Sõpruses on ikka kõik tunnete küsimus. Tähtis on, et sa tunneksid end teise inimesega hästi ja üldiselt tekib see tunne kohe, kui saoled kokku saanud õige inimesega. Ka sodiaagimärkidel on omad väikesed lemmikud. Mõned sobivad omavahel paremini, kui teised. Kaalude märk on tuntud oma diplomaatilisuse ja headuse poolest, sest tundub, et ta saab kõigiga hästi läbi. Seda tänu oma planeedile Veenusele - tegemist on ju ilu- ja harmoonia planeediga. Kaalud on suured rahutegijad, lepitajad ja õigusemõistjad. Kes on aga Kaalude parimad sõbrad? 

 

 


Milline on Kaalude tähemärgi esindaja sõbrana? 

Kaalude esindaja ei hakka kunagi häält tõstma. Ta on hea kõikide vastu ega hakka inimestel vahet tegema. Ta ei ole eelarvamustega. Ta oskab teha nii, et kõik end hästi tunnevad. Ta on hea suhtlemisoskusega ja erapooletu, ta ei hakka kedagi hukka mõistma. Ta oskab näha igas inimeses midagi head. Kaalude esindaja aitab ka teistel näha elu paremas valguses, nakatades teisigi oma positiivse mõtlemisega. Tal on alati häid nõuandeid varuks ja ta teab alati mida öelda, et sa end paremini tunneksid. 

Tema kõige parem omadus on kahtlemata see, et ta on ääretult kannatliku meelega. Ta on see, kes võib kuulata su muresid tundide kaupa ära, kui vaja ja tuletada sulle meelde, kui väärtuslik sa oled. Ta tahab hoida kõigi vahel rahu ja tasakaalu. Need, kellele ta ei meeldi, võivad süüdistada teda valetamises, tegelikkuses see aga nii ei ole. Sest tegelikult eelistab ta lihtsalt mõned asjad parem unustada selle asemel, et sulle haiget teha. 

 

 


Millised tähemärgid sobivad kõige paremini Kaaludega? 

Kaalud on õhumärgid.See tähendab, et ta kõigepealt mõtleb ja alles siis tegutseb. Ta on hea huumorimeelega ja võtab elu kergelt, ilma liigselt muretsemata. Ta otsib endale selliseid sõpru, kes talle sarnanevad. Ta tahab avatud meelega, positiivseid ja toredaid inimesi enda ümber. Ja otse loomulikult sarnanevad talle kõige rohkem teised kaks õhumärki. Kaksikutega on iga päev pidupäev. Nad teevad kõike koos ja on lahutamatud. 

Sama võib öelda Veevalaja kohta. Nad on lahutamatud sõbrad, ilma ainsagi piirita. Mis lähevad neile korda takistused? Neile meeldib palju rääkida, otsida, küsitleda, mõtelda ja arutada. Ja seda kõike nalja ja naeruga. Nad mõlemad tahavad muuta maailma paremaks paigaks. Neil ei hakka koos kunagi igav. Nad kohanevad ruttu igas olukorras. Ja suudavad muuta iga hetke unustamatuks. 

 

 


Kes on Kaalude parim sõber? 

Hoolimata sellest, mida sa arvata võid, ei ole Kaalude parim sõbral sugugi midagi ühist Kaaludega. Vastupidi, pigem on ta niivõrd erinev, kui üldse võimalik Kaaludest endist. Tegemist on Jääraga - miski seletamatu tõmbab neid teineteise poole. Vastandid tõmbuvad - võiks olla ütlus, mis peab nende puhul paika. Nad täiendavad teineteist. 

Kaalude esindaja aitab Jääral mõtelda kollektiivsemalt. Ta näitab Jäärale, kuidas olla avatum teistega suheldes. Ta aitab Jääral maha rahuneda ja õpetab talle, millele oleks hea mõtelda enne tegutsemist. Jäär aga aitab Kaaludel mugavustsoonist välja tulla ja ennast proovile panna. Tänu Jäärale julgeb Kaalude esindaja viia ka oma suurimaid unistusi ellu ja näitab, milleks ta alles võimeline on.

 

Kommentaare ei ole