{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : jaanuarikuu võib tulla natuke keerulisem nende tähemärkide jaoks

foto : pixabay/ kudybarodota      Tegemist on tähemärkidega...

foto : pixabay/ kudybarodota

 

 

 Tegemist on tähemärkidega, kes ometi olid võtnud otsuse vastu, et uus aasta peab tulema parem, kui eelmine. Ja ometi pole ikka veel midagi muutunud. Väljas on ikka sama külm kui enne, talv on täies hoos ja kevad on alles mägede taga. Uue aasta esimene kuu on alles alata jõudnud, kui juba on esimesed pinged nende tähemärkide elus tekkinud. Päike on hetkel Kaljukitsede märgis ja selle tõttu on valitsev õhkkond töökam ja asjalikum. Pühad on selleks korraks lõplikult möödas ja miski ei paku enam lõbu. Kui mõnede sodiaagimärkide esindajatele toob jaanuarikuu suuremat õnne kaasa (seda saab lähemalt lugeda SIIT), siis teiste jaoks võib see kuu tulla natuke raskem. Jaanuar võib nende jaoks kaasa tuua suuremat stressi, pingeid, takistusi ning viivitusi. Parem on valmistada oma vaim varakult valmis selleks, sest planeetidel on terve hunnik erinevaid väljakutseid nende kahe tähemärgi esindajate jaoks. 

 


Milliste tähemärkide jaoks ei tule jaanuarikuu kõige parem? 

KAKSIKUD

Kaksikutele ei meeldi pühad sellepärast, et siis jagatakse kingitusi vaid neile meeldib pühadega kaasa käib meeleolu. Kaksikutele meeldib palju suhelda, nad elavadki läbi teiste suurel määral ja liiguksid ühest seltskonnast teise. Jõulud on aga möödas, vana aasta ka ära saadetud ning pühaderoad söödud. Valitsev õhkkond on selle tõttu palju rahulikumaks muutunud ja see ei ole Kaksikule meele järgi. Tal tuleb jälle asuda oma igapäevase töö  juurde ja see ei ole sugugi kerge sellel aastal. Vähemalt ei lähe asjad nii nagu tema seda sooviks. Ühelt poolt tahaks ta, et probleemid iseenesest laheneksid, teiselt poolt ei jää tal muud üle, kui tuleb käised üles käärida, võtta ennast kokku ja tegutseda, kui ta ei taha, et tööasjad üle pea kasvaksid. 

 

 

Kaksikute esindaja on väga tark ja intelligentne, ta leiab lahendused, mida ta otsib ent kurnab ennast seejuures täiesti ära liigse tormamisega. Karjäärile tuleb see kasuks aga närvid kannatavad selle all kõige rohkem. Sellepärast peab ta tahes-tahtmata puhkama. Mediteerimine aitaks tal tunda ennast paremini rasketel ja pingerohketel aegadel. Ka reisimine ja looduses kõndimine. Praegusel hetkel paneb asteroid Vesta, mis on hetkel retrograadis tema märgis, teda rohkem mõtlema enda elu üle. Kaksik hakkab mõtlema, kas ta pole teistele andnud endast liiga palju, olnud liiga hea ja lahke ning lasknud ennast ära kasutada. Või mida ta tegelikult oma elus tahaks ära teha? Mis teda motiveerib tegelikult? Kõik see võib olla üsna kurnav ent õnneks leiab ta vastused oma küsimustele. 

 


KAALUD

Mis puutub Kaalude tööasjadesse, siis on teda ees ootamas üle ootuste hea kuu. Asjad lähevad paremini, kui ta seda võiks arvata. Planeedid hoolitsevad selle eest, et Kaalude esindaja saaks karjääri teha ning paistaks oma tööga silma. Ent põhjus, miks ta ületunde teeb ja oma töösse on sukeldunud, peitub hoopis selles, et ta tahab unustada seda, mis teda rahutuks teeb ja muretsema paneb. 

Juba mõnda aega tahab Kaalude esindaja midagi muud. Tema eraelus on hetkel kõik korrast ära. Sellepärast ta murrabki nii palju pead ja mõtleb hommikust õhtuni. Mõnikord ta isegi nutab, mõteldes oma ekside peale või selle peale, milline oli ta elu enne. Õnneks ei kesta selline olukord kaua. Ehkki praegune periood toob talle kaasa palju väljakutseid, aitavad kõik need muutused muuta tal oma elu lõpuks paremaks. Seni aga peab ta keskenduma sellele, mis on ta elus hästi. Kõik muu tuleb iseenesest ja ühel hetkel hakkavad asjad taas liikuma õiges suunas, sest ta õnnetäht ei ole enam kaugel.

Kommentaare ei ole