{ads}

HIDE

Viimased

latest

6 põhjust, miks naine läheb mehe juurest minema

          Öeldakse, et naised vajavad armastust ja on sellepärast valmis suuremateks pingutusteks, e...

 

 

 

 
 
Öeldakse, et naised vajavad armastust ja on sellepärast valmis suuremateks pingutusteks, et oma suhet hoida. Naised on tavaliselt ka need, kes probleemide korral otsivad lahendusi, võtavad perenõustajaga ühendust, et abi leida ja loevad vastavaid raamatuid, et oma suhet päästa. Naised on need, kes katsuvad rääkida probleemid lahti, samal ajal, kui mehed mängivad jaanalindu või põgenevad probleemide eest.

Sageli aga juhtub, et sellest kõigest pole mingit kasu. Sellepärast otsutavadki mõned naised isegi peale pikemat kooselu minna minema, jättes maha nii head, kui halvad mälestused. Selleks ajaks on naine tavaliselt matnud maha lootuse kõike taas üles ehitada. Mehe ükskõiksus, soovimatus ja oskamatus midagi muuta ei aita muidugi kaasa.


Millistel põhjustel naine oma mehe juurest ära läheb?
 
 
 
 
 
 

Naine tunneb ennast üksi

Naisel on raske üksildusetundega hakkama saada. Naine võib tunda end üksi ka siis, kui ta on koos oma oma kaaslasega. Kui mehe mõtted ja tähelepanu on pidevalt mujal. Kui tekib tunne nagu naist poleks olemas.
 

Mees ei märka naise pingutusi

Hoolimata kõikidest pingutustest nende suhet päästa, ei muutu miski. Naine tunneb, et ükskõik, kuidas ta ka ei räägi, mees ei tahagi temast aru saada ega teda kuulata. Suhtlemist, kui sellist, mis on iga suhte aluseks, ei ole enam ammu.


Naisel on tekkinud tunne nagu poleks ta mitte keegi ja isegi mitte naine

Kui mees ei pinguta absoluutselt, et panna naist end naisena tundma, et teha talle komplimente, et teda väärtustada  - siis hakkab naine ennast alaväärtustama. Kõik naised vajavad tähelepanu, hoolitsust ja armastust.
 
 
 
 
 

 Naise soovid on muutunud

Aja möödudes naise ja mehe soovid ja vajadused muutuvad erineval moel. Tegemist võib olla hormonaalsete või vanusega kaasas käivate muutustega. Isegi siis, kui mõlema kaaslase vahel on armastust, võib see tekitada segadust ja arusaamatusi. Kui aga naise südames on üksindus ja hinges tühjus, võib see mõjuda talle veelgi raskemalt.



Mehel pole aega naise jaoks


Naine vajab üllatusi. Kui mees on hõivatud igapäevase rutiiniga, on tal tavaliselt liiga palju töid ja kohustusi, et naise eest hoolitseda.
 
 

 Naine tunneb, et tal pole selle mehega enam mitte midagi ühist

Tänapäeva naine vajab emotsionaalset ja hingelist lähedust mehega. Ta tahab end tunda hästi ja armastatuna. Ta tahab olla õnnelik.

Naine läheb mehe juurest ära, kui ta tunneb, et mees teda piisavalt ei armasta ega mõista.






 

Kommentaare ei ole